Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 25, 2013

Claire1983 woog op het moment van schrijven 62.40 kg (bmi: 20.14).

Inmiddels is de zomer in volle gang. Ik heb het erg warm, het is binnen zelfs 27 graden. Weinig puf om wat te doen :(

Ik heb net mijn boekenlijst gekregen voor mijn nieuwe studiejaar. Ik heb er zin in. Maar ik zit erg slecht in mijn vel. Het is me niet gelukt voor de zomervakantie af te vallen tot 59 kilo en ik baal. Ik heb mijn streef nu net bijgesteld en het voelt niet goed, maar ik wil er voor gaan het te behalen voor 1 oktober. Moet realistisch zijn toch :D.

Nieuwe slanke start dan hoop ik, voel me echt niet lekker in mijn lijf nu.

Iemand nog tips mbt wat wel en juist niet eten?

Onbekend
July 30, 2013 om 11:34
Leuk dat je me ook bent gaan volgen!
Heftig verhaal in je intro tekst.

Denk dat je een realistisch doel voor ogen hebt. Tip is zoveel mogelijk vers eten en erbij bewegen. Ik ben ook nog bezig om de juiste manier te vinden hoor =) Doe je aan sport? Ik ga morgen weer voor de 2e keer hardlopen sinds 2011… de eerste stap zetten is altijd het moeilijkst en ben zo blij dat ik nu ben begonnen =)

Succes!!
Onbekend
August 11, 2013 om 15:54
Hee misschien is het op dit bmi toch verstandig om te stabiliseren en te genieten hoe je bent en van het leven >Je hebt die energie ook hard nodig als je aan de studie gaat en je kunt nie tte dik zijn, hooguit niet aan je eigen verwachting voldoen... het kan je zoveel meer rust geven dan elke keer doelen stellen die misschien net niet realistisch genoeg zijn. Nee, het is geen ondergewicht wat je wilt, maar misschien wil je lichaam het liever niet en vindt je lichaam dat zo genoeg. Wat dat betreft is het dan vechten tegen de bierkaai want ik heb zelf gemerkt dat het lichaam uiteindelijk doet waar ie zin in heeft. Setpoint = setpoint.... en daaronder betekent heel veel moeite doen, meer dan je waarschijnlijk gelukkig van wordt.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan