Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 21, 2013

Blokkiej woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 23.57).

:bloemoprij:

Hallo Lieve Medeafvallers,

Deze week heb ik me beseft dat in de 5 maanden die nu verstreken zijn sinds de "Great Transformation" naar de nieuwe IK, ik al een heel eind op weg ben!
:me:
Mijn eetpatroon is om, sporten vind ik heerlijk, gezonde gerechten maken is een uitdaging, ongezonde dingen sla ik moeiteloos af, en genieten doe ik met volle teugen van alle mooie momenten. Ook sta ik stil bij de dingen waar ik vrolijk en blij van wordt :hartje: en ik werk aan de dingen die mij verdrietig maken.
Ondertussen ben ik al 18 kilo afgevallen, en al vind ik het erg vervelend dat ik nu al zo lang op een plateau zit, ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb! :aaioverbol:
Ik ben er nog niet, en er zijn nog veel dingen waar ik aan wil werken. Maar ik ben op de goede weg! De eerste 5 maanden van de rest van mijn leven heb ik goed benut, dus al mijn andere doelen, wensen en streven ga ik ook volbrengen! Volgend doel; het leren houden van mijzelf!:verliefd:

Als duizend anderen van je houden, maar je houdt niet van jezelf, zal andermans liefde nooit volstaan!

Mijn weekend is heerlijk rustig verlopen. Ik had per ongeluk een dubbele afspraak in mijn agenda gezet, en daarom kon ik helaas niet mee varen. Maar stiekem was ik daar wel blij om :bloos: Ik heb zaterdag heerlijk op mijn gemak mijn dag in kunnen delen, zonder gestress en hectiek. Lekker gesport, kipspiesjes gemaakt voor de avond en toen een flinke ronde met de hond gefietst/gewandeld. :hondenpootje:

zaterdagavond had ik met mijn dispuut een Disney Sleepover en iedereen zou iets meenemen voor een tapas buffet, plus nog wat lekkers om te snacken. Ook mijn Willem mocht mee, dus daar ging ik op mijn fietsje. Bepakt en bezakt met een fietsmand, Willem, luchtbed, slaapzak, rugtas vol eten en een tas met slaapkleding en toiletspullen! zag er niet uit!
:boodschappenopdefiets:
Er was me toch een partij eten lieve medeafvallers! Dat geloof je niet! Gelukkig kon ik als avondeten een paar gezonde kipspiesjes nemen, couscous salade en een gehaktballetje. Meer ook niet, en daar had ik ook geen behoefte aan :bloos:
Ook tijdens het kijken van de films heb ik me niet vergrepen aan de chips, chocola, popcorn, nootjes, snoepjes, ijs of alcohol.... Een waar wonder! :applaus:
Het was erg gezellig. Allemaal meiden op luchtbedden en matjes op de grond. Willem er bij en natuurlijk een heleboel gegiebel en geklets! Erg fijn gehad!
:friendsworld:
Zondag een relax dagje. FC Twente gekeken die grandioos won, altijd fijn! En toen de mannen thuis kwamen hebben we chinees besteld. Ik heb heerlijk meegegeten, maar wel de "gezonde" keuzes gemaakt. Kipgerechten, groentjes en een klein beetje rijst. Het was heerlijk :bloos:

Nu is de week alweer doormidden! Dat gaat snel! Het enige dat niet snel gaat is het afvallen :pruil:
Sporten doe ik nu best veel, en dus heb ik eens even bekeken hoeveel ik eigenlijk nodig had aan energie, en ik kwam tot de conclusie dat ik toch wel wat meer moet gaan eten... :bloos:
Ik wil natuurlijk niet in de gevreesde spaarstand komen! :bang:
Nu dus even afwachten of het werkt, en ondertussen ga ik gewoon lekker door met mijn gezonde leventje!

Lieve medeafvallers, buddy´s en geïnteresseerden, ik wens jullie allemaal heel veel succes de rest van de week en natuurlijk een heel erg fijn en zonnig weekend!
Ik ben benieuwd naar al jullie dagboekjes!

Liefs Blokkiej
:kisskiss:

:bloemoprij:

Onbekend
August 21, 2013 om 08:01
Lieve Blokkiej,

Wat kan jij schrijven meid. Fenomenaal om te lezen. Je zou er echt iets mee moeten doen. Wat een lol om te lezen hoe jij alles omschrijft.
En volhouden is het enige wat er voor zal zorgen dat je je doelen behaalt.
Leuk om te lezen ook dat je je in hebt kunnen houden tijdens de film en tijdens de sleepover.
Leren houden van jezelf is een proces wat ik na jaren pas heb geleerd bij Ciran (een instantie die helpt bij lichamelijke en geestelijke klachten) en ik kan je zeggen: dat voelt heerlijk. En ik weet zeker dat jij het ook kunt.

Heel erg veel succes en vooral plezier bij al je doelen.

Lieve groetjes,

Aleks
August 21, 2013 om 08:21
Wat een topper ben jij ook zeg, al die lekkere dingen weerstaan, petje af! En je doel leren houden van jezelf komt wel. Je bent nu al zo goed met jezelf bezig :) SUcces !
August 21, 2013 om 10:40
Jij bent gewoon helemaal om, je nieuwe eetpatroon en levensstijl, zorgen er automatisch voor dat je je niet zomaar meer volpropt met ongezonde dingen.. echt knap hoor, want kost veel discipline, en ben er achter dat niet veel mensen dat hebben, of vol kunnen houden!

Jij moet zelfs trots zijn op jezelf na wat je allemaal hebt bereikt, afvallen is een persoonlijke strijd..met vele opstakels, waar je zelf aan moet werken, je leert zo ook jezelf echt kennen! En je veranderd niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.. Je word meestal veel sterker, meer zelfvertrouwen! Een Plauteau is niet het einde van de wereld, gewoon doorzetten, en dan komt de dag dat je ineens weer veel lichter bent.. heb vertrouwen!

:mystique1984:
Onbekend
August 21, 2013 om 14:28
Hi meid.
Bedankt voor je lieve dagboekbericht. Mijn weekend was helemaal super! High tea was heerlijk, de bruiloft was prachtig en mn moeder was erg jarig :). het is gelukt met mate te genieten. Lekker bruiloftstaart gegeten, JAM JAM!

Wow meid ben je alweer 5 maanden onderweg en zo veel kwijt dat is gewoon bijna 4 kilo per maand.
Het is inderdaad naar om op een plateau te zitten maar het is misschien een goed moment om aan je doel te werken: leren houden van jezelf! Meer afvallen is fijn maar je zou zo ook gezond en mooi zijn!

De sleepover klinkt echt helemaal leuk! super gezellig.

Goed dat je oplet en de spaarstand probeert te voorkomen. Die is namelijk heel irritant. Je bent top bezig. En wat mij betreft al een grote winnaar.

liefs xxx
Onbekend
August 21, 2013 om 20:44
Hoi meissie, leuk om weer wat van je te horen en te lezen!
Je mag super trots zijn op je prestatie en vooral dat je levenstijl zo veranderd is! Lache joh zo'n disney-sleepover, i love it! Meer eten is misschien wel de juiste oplossing voor je stilstaande gewicht van nu, merk je wel dat je nog steeds in cm's afneemt? Een leuke beloning voor jezelf werkt inderdaad erg motiverend, had nog niet in de gaten dat die adidas pakken in waren, tot ik net ff door de stad liep en zie inderdaad meer mensen er mee lopen hihi, lekker vrolijk! Doeidoeii
August 22, 2013 om 04:30
He lieve meid,

Ik begin mijn reactie met jou in het zonnetje te zetten! Wat een kanjer ben je!
Je hebt de afgelopen 5 maanden zo goed je best gedaan en al zoveel bereikt. Fijn om te lezen dat je gezonde levensstijl jou goed doet en dat het je geen moeite kost om het vol te houden. Iets waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Altijd als ik je berichtjes lees dan word ik vrolijk. Je hebt een schrijftalent hoor.
Weet zeker dat je dat plateautje zal overwinnen. En vergeet niet dat je ervoor gewaakt hebt dat het plateautje jou heeft overwonnen!!

Bijna weekend. Geniet ervan meis.
Liefs Ineke
Onbekend
August 24, 2013 om 05:09
Lieve Blokkiej,

Je mag zeker trots zijn op jezelf. Je bent :supe:r bezig! Je bent niet alleen veranderd qua lichaam, maar ook mentaal. Jij hebt iets gedaan in die 5 maanden (wat vele niet kunnen). Je bent echt aan het veranderen, waar je na het afvallen en tijdens het afvallen veel profijt van hebt. Jij hebt je denkwijze qua eten veranderd en geloof me daar ga jij erg van genieten. Jij hebt je hersens geleerd. Ik mag het, maar ik hoef het niet. Ik hou me vast aan 1 ding. Erg belangrijk!!!

:toppie: :toppie: :toppie: :toppie: :toppie: :toppie: :toppie: :toppie: :toppie:

En ik weet zeker dat je op een dag naar jezelf kijkt en denkt van ja: "Ik hou van mezelf:. Dat doel zul jij zeker bereiken, want je bent het waard...

De hond zal wel blij geweest zijn. Lekker lang gelopen en 's avond mee naar de "Disney sleepover" en wat heb jij je keurig aan alles gehouden, ondanks alle verleidingen. Bravo!!! En zo te lezen heb je ontzettend genoten en veel plezier gehad.

Ik vind dat je hartstikke goed bezig bent. =gazodoor=. En ik wens jouw ook een heerlijk zonnig weekend toe.

liefs,
:lientje26:
August 25, 2013 om 08:56
Leren houden van jezelf is inderdaad een wereld van verschil. Lekker in je lijf voelen zorgt voor een hoop minder sress, en hoe je je voelt straal je ook uit! Had nog de foto van je feest outfot gezien, beetje laat commentaar maar je zag er erg leuk uit! Knap koppie heb je ook :)

het is alweer zondag, mar geniet er nog effe van en een goede week toegewenst!
August 26, 2013 om 04:49
Heej meid,

Je bent al zo ver gekomen met afvallen. Het laatste stukje is altijd het moeilijkste om af te vallen, dat hoor je zo vaak. Maar je hebt inderdaad zoals je zelf zegt al een transformatie ondergaan en nog steeds ben je een super voorbeeld. Ik volg je nog steeds.
Je volgende doelen ga je zeker bereiken! Dit was een van de moeilijke doelen. Je ziet nu dat je in jezelf moet geloven om het waar te maken. Dat geldt waarschijnlijk ook voor het houden van jezelf! Op een moment zal je denken dat je al zo veel bereikt hebt en zoveel kan!!
Je bent gewoon een topper en een groot voorbeeld!;)

Meid ga zo door! :happy:

xx Liefs
August 26, 2013 om 07:11
Hoi, lees bijna altijd je dagboeken, en ben vooral geinteresseerd in je eetdagboeken. Goed om te zien hoe je het aanpakt. :respect::zauberhaft:

Onbekend
August 27, 2013 om 12:01
Bijna 20 kilo eraf!!!! jeeeejjj
August 27, 2013 om 15:11
Haha jaa alles ter voorkoming van de gevreesde spaarstand :knipoog: je bent een heerlijke levensgenieter en leren houden van jezelf is niet makkelijk ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan