Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 21, 2013

Sparkley woog op het moment van schrijven 98.30 kg (bmi: 36.11).

Hoi lieve buddy´s,

Hoe is het jullie vergaan vandaag? Bij mij eigenlijk wel goed, heb me weer helemaal aan het menu gehouden en ik merk dat ik meer geniet van het eten dat ik mag hebben. Vandaag mocht ik een cracker met magere filet americain, heeeerlijk!

Een klant bood me vandaag een dropje aan en ik heb ze netjes afgewezen met als reactie; van 1 dropje kom je toch niet aan? Maar weet je wat het is, als ik 1 dropje pak dan krijg ik zin in meer en dat wil ik voorkomen dus ik ben best trots op mezelf vandaag :D.

Mijn moeder heeft zo'n stepapparaatje staan die ik mag lenen, daar ga ik maar eens mee beginnen, kijken of dat resultaat geeft. Alle beweging is meegenomen toch?

Wens ik iedereen een fijne avond en zet um op morgen dames!!

:go5:

:sparkley:

August 21, 2013 om 13:57
Heel goed bezig en een hele goed instelling! 10 punten! Ga zo door!
August 21, 2013 om 14:47
super goede instelling heb je.. idd van 1 dropje of 1 koekje word je niet dik.. maar stel jezelf dan de vraag.. Houdt ik het dan bij dat ene dropje of koekje of snoepje?? Of krijg ik dan zin in meer?? En dan maak je de keuze... en dat word steeds makkelijker.. petje af.. met recht mag je trots zijn op jezelf.. weer een overwinning erbij! :yougogirl:
August 21, 2013 om 15:29
Heey meid, ik zag op het voorstelforum dat je nog wel een buddie kon gebruiken. Ik ben ook net nieuw, dus ik heb je toegevoegd;) Ik ga nu ff je profiel bekijken haha. Succes
groetjes Sabrina
August 21, 2013 om 19:09
Ik heb dat met chips en koekjes, dan kan ik het niet laten bij 1, maar een snoepje lukt wel. In de wagen heb ik een doos violetjes en daar neem ik er af en toe eentje van 's avonds op weg naar huis van het werk. Een rit van anderhalf uur en met zo'n 1 bolletje ben ik zoet voor de hele trip. Die smaken ook nog lang lekker na. Als ik een pak koekjes of zakje chips naast me zou hebben liggen, dan is die gegarandeert leeg als ik thuis zou komen.
Van een lekker stukje chocolade kan ik ook erg genieten en kan ik me ook bepreken tot 1 stukje of 1 minionetje, dat blijft ook lekker lang nasmaken. Maar ik eet ook alleen nog maar chocola die ik superlekker vind en daar komt maar 1 merk voor in aanmerking voor mij.
Veel succes met je stepapparaat, zoals je zegt alle beweging help.
:vivi:
August 22, 2013 om 15:13
Heeey meid
Hoe is het met je stepapparaat?
En leuk dat je nu mijn buddie bent, succes!
liefs Sabrina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan