Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 29, 2013

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 87.20 kg (bmi: 28.47).

:update: zondag
1/9 87,6 kg. Gisteren werd ik geattendeerd op de mix noten met cranberry's erin. Ik heb 3 zakjes gekocht bij de Aldi. Het eerste zakje ging op met mijn broer en schonezus die bij ons waren 's middags, het 2e zakje heb ik in m'n eentje 's avonds opgegeten. Beetje overdreven veel natuurlijk, maar het was heerlijk. En de schade valt me mee. Het is ook het enige wat ik echt fout heb gedaan gisteren. Het was een goede lijndag.
Vandaag is de laatste dag in de Club: 100 dagen de zomer door. Morgen gaan we allemaal weer op de weegschaal en begint de nieuwe Club: 100 dagen tot de Kerst 5. Er kunnen nog enkele dames bij, mocht je zin hebben bekijk het dan even.
Vandaag begin ik met alles klaar te leggen voor onze campervakantie. Morgen halen we de camper op uit Duitsland en dinsdag vertrekken wij naar Mecklenburg - Voor - Pommern. Oostzeekust richting Polen. De weersvooruitzichten zijn goed, begin 20 gr. Niets mis mee lijkt mij.
Fietsen en boeken mee, het worden vast heerlijke weken. Als het goed gaat hebben we ook Wifi aan boord, dus ik laat ook wat van me horen als dat mogelijk is.
Prettige zondag allemaal.
:gekelogtenberg:

31/8 87,6 kg.
Het extra gewicht door de etentjes deze week verdwijnt weer. Ik voel me goed, dus wat wil je nog meer? Ik kan met een gerust gevoel op vakantie gaan.
De kogel is door de kerk, na heel wat omzwervingen in ons hoofd, hebben we nu definitief besloten om naar het noorden te gaan. We gaan met de camper via Hamburg en dan rechtsaf langs de Oostzee. Het gebied heet Mecklenburg-voor-Pommern met het (schier) eiland Rügen. We gaan dinsdag a.s. weg en komen zondag 15/9 terug. Ik ben erg benieuwd hoe ons deze keer de camper zal bevallen. Zelf hebben we een caravan en deze camper huren we. Bonny gaat ook mee natuurlijk en ik hoop ook dat de fietsen mee kunnen met hondenkar. Het wordt een hele volksverhuizing, ik heb er zin in!

29/8 87,2 kg.
Ik helemaal blij natuurlijk. Ik geniet er al een uurtje van, want Bonny was al heel vroeg wakker. Slapen lukt dan niet meer, ik ben met haar gaan wandelen. Beetje, heel klein beetje, oefenen voor straks in de les.
Het was heerlijk in de sauna gisteren. Zelfs de wolk af en toe voor de zon was prettig, want ik vond het behoorlijk warm. Mijn broodje zonder brood werd dit keer sla met heerlijke geitenkaas en honing. Echt smullen en het is ruim voldoende, ook zonder brood.
Gisteravond heb ik de viscurry gemaakt uit Oergondisch Genieten. En dat was ook echt weer genieten.
Al met al was het een hele fijne dag met lekker en verstandig eten, waarvoor ik vanmorgen ruim werd beloond op de weegschaal. Vanavond weer uit eten, dit keer naar Paddy's in Enschede. Ik hoop dat ik morgen nog net zo enthousiast kan schrijven, al heb ik nu wel een kleine reserve opgebouwd.
Prettige dag allemaal.

Vinden jullie de site ook vreemd doen tegenwoordig? Ik kon de datatabel niet in beeld krijgen, mijn oude dagboek niet bewerken en ik moest opnieuw inloggen. Ook krijg ik vaak de letter/cijfer combinatie niet in beeld als ik bij iemand een reactie schrijf, en dan kun je niet verzenden.
Heel lastig allemaal. Wat zou er aan de hand zijn? Waar is het gebruikersgemak?

August 29, 2013 om 02:45
Goede morgen wat goed ga je extra slank op vakantie .
Ik heb ook problemen met de site moet ook opnieuw inloggen iets van link is verlopen en de code werk ook niet heb een leeg blokje .
Bij mij gaat het ook lekker 1.6 kg eraf deze week .
Verheug me op het dichtdoen van de gordel in het vliegtuig hihi .
Een fijne dag vandaag en houd je hoofd erbij
Kusje Annelies
August 29, 2013 om 03:17
:Imgood:

HELEMAAL GOED!!!! Wat een heerlijk gevoel als er ineens lekker veel van af is! Het is weer het zoveelste bewijs dat je gewoon lekker kunt leven zonder jezelf een uitputtend regime op te leggen en toch af kunt vallen. Alles gaat om de juiste keuzes maken en jezelf niet teveel ontzeggen. Wij gaan het gewoon doen Geke en deze kilo's die blijven er af, want we leren ons nu al een heel goed eetpatroon aan!

:wave:
August 29, 2013 om 04:06
Jeeeej goed zeg! Heb je misschien het recept van die viscurry?

En ja ik had dat ook bj reacties die letters/cijfers niet in beeld, maar nu nergens last meer van.
August 29, 2013 om 06:40
Hallo Geke,
Je gaat weer de goede kant op! Ik heb nu 2 dagen Dr.Frank 3 gepland.Vandaag 5 en morgen 9.Ik ben benieuwd of ik resultaat heb,want bij mij gaat het echt heel langzaam.Maar...we blijven volhouden.
Heb je ondertussen al een vakantiebestemming?
Alvast een heel goede reis :camper:en geniet van je vakantie!
:groetjes: Lia
August 29, 2013 om 13:40
Hoi Geke
Ik wens je een fijne vacantie en ik weet zeker dat jij met een goed gevoel terug komt. Dit gaat jou lukken en komt er iets bij , jij bent een kanjer met terug knokke.
Geniet van je vacantie, liefs Denise.
P.S. zou je op de terug weg hier in de buurt zijn laat even weten,en kom een kop koffie drinken.:groetjes:
August 31, 2013 om 07:50
Dank je voor het recept, ziet er erg lekker uit. Ga ik zeker eens proberen.

Ook dank je voor het uitnodigen voor de club, maar dat moet ik nog even bekijken. Ik was van meer lid waar dan een tijd niemand reageerde en dat vind ik jammer. Dus ik kijk nog even, ik hou het wel in mjn achterhoofd :)
August 31, 2013 om 08:20
Een fijne vakantie, geniet ervan! :)
Je bent een doorzetter!
August 31, 2013 om 11:40
Hallo Geke,
Ik was echt verbaasd vanmorgen!Ik begrijp niet dat pindakaas en afvallen samen gaat. Vandaag ook weer 2 [koolhydraatarme] boterhammen met pindakaas en 30 gram[is echt veel] noten.Ik heb gebrande amandelen zonder zout gekocht.
Dit boek is in Duitsland goed,omdat ik hier geen kant en klaar gesneden groenten kan kopen en in die andere boeken wordt dat veel voorgeschreven.Mijn man doet alleen mee met het avondeten [eet ik 's middags]
Ik hoop dat ik erdoor blijf afvallen,want ik werd er wanhopig van,dat niets werkte.
De ouders van mijn zoon zijn vriendin wonen in Hussum. Daar moeten we in het najaar op bezoek.Ook Cuxhaven en Wopsweder [een kunstenaars dorp] ligt ,geloof ik, in de omgeving waar je nu heen gaat. Dat staat ook nog op mijn wensen lijstje.
Gisteren en vandaag was het hier 26 graden,dus we genieten!
Een fijne vakantie en geniet ervan!
:groetjes: Lia
August 31, 2013 om 13:56
Fijn dat er genoeg gekletst wordt haha. Alleen ik lees ook maandag weegdag en ik heb dat woensdag. Lastig om meerdere aan te houden. Ik ga mij nu nog niet aanmelden, wie weet andere keer nog. Ben er nog niet helemaal over uit :)
September 1, 2013 om 03:24
Een fijne vakantie

September 1, 2013 om 05:02
Hi Geke, veel plezier met de voorbereidingen van je vakantie! Lekker om met een camper te gaan! Dan heb je echt alles direct bij de hand en het is natuurlijk super flexibel. Ik ga je vast een fantastische vakantie toewensen! Het weer lijkt nog een tijdje mooi te blijven, dus heerlijk om nu op vakantie te gaan!

Mocht je morgen geen tijd meer hebben om op Valtaf te zijn, ik wens je een heerlijke en ontspannen vakantie!

Tess
September 1, 2013 om 09:58
Hoi hoii, leuk dat je ff langs wipte:-)
Het recept staat er inmiddels op. Kijk maar of je het iets vind.
Fijne vakantie!!
September 1, 2013 om 12:34
Ik heb me aangemeld voor de kerst club... Lijkt me leuk om mee te doen en elkaar te motiveren..!
September 1, 2013 om 15:50
Geke, de mensen die zich aangemeld hebben zijn ondertussen toegelaten. Nu is de club gesloten.
September 1, 2013 om 16:42
Ik heb me via jouw club linkje in de rechterkolom aangemeld en nu wacht ik op een mailtje of ik wel of niet geaccepteerd ben...

Ik ben benieuwd... ;)

Ik had bovenstaande tekst per ongeluk in mijn eigen dagboekje gezet. Ik ben inmiddels toegelaten en ik ben al wat wezen neuzen in de club. Heel leuk en motiverend!
September 1, 2013 om 17:03
Geke een hele fijne vakantie gewenst !!!! Geweldig dat je niet meer in de jojostand staat, maar dat je nu al zolang weer aan het afvallen bent. Goede reis !!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan