Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 29, 2013

Stijn85 woog op het moment van schrijven 134.60 kg (bmi: 42.48).

Hey allemaal!

Daar ben ik weer! Ik zie dat het inmiddels exact een maand geleden is dat ik me voor het laatst gewogen (en gesport) heb, terwijl ik er voor mijn gevoel een kleine 2 weken uit ben geweest. Het was aanvankelijk ook de bedoeling er slechts 2 weekjes uit te zijn, maar dat is allemaal wat meer geworden... De tijd is voorbij gevlogen en het was zeker niet de bedoeling zo lang niks van me te laten horen.

Wat heb ik allemaal gedaan?
Ten eerste was/is het een onwijs mooie zomer in Nederland. Daardoor was ik begin augustus al wat minder online en in de sportschool, want mooi weer = veel werken. 50-urige werkweken zijn dan niet zeldzaam... In de 2e helft van augustus stond er een lang weekend Lowlands op het programma met aansluitend een paar dagen Parijs. Ik was nog nooit in het Louvre geweest en het was ook alweer 15 jaar geleden dat ik überhaupt in Frankrijk was geweest, dus vond ik het de hoogste tijd om eens langs de Franse hoofdstad te hoppen. En om het even af te maken had ik er ook nog een paar (nachtelijke) feestjes achteraan...

En het afvallen?
Allemaal ontzettend leuk en ik heb het zeker onwijs naar mijn zin gehad, maar als je je na het bovenstaande zorgen maakt over mijn discipline is dat compleet terecht... Na al dat gefeest ben ik ook een weekje ziek geweest en deze site heb ik in de tussentijd compleet links laten liggen onder het mom "dat pak ik wel weer op als ik naar de sportschool ga". Niet zo handig, want elke dag dat je niet (meer) bezig bent met je gewicht komt er waarschijnlijk eerder iets bij dan dat er iets af gaat...

Affijn, morgen is dan ook weer de eerste dag dat ik de sportschool op ga pakken. Mijn voornaamste vrees is dat ik weer terug bij af moet beginnen (op 120kg) of erger nog, erboven... Ik ben heel erg benieuwd hoe het met al mijn buddies gaat. Ik ga al jullie voortgangen zeker allemaal bijlezen, maar op dit moment sta ik op het punt om naar mijn werk te gaan. Dus dat staat voor vanavond/morgen op de planning.

Wat de tussentand morgen ook moge zijn. Ik ga er weer vol tegenaan!

August 29, 2013 om 10:51
Veel succes!

:miekie33:
Onbekend
August 29, 2013 om 13:46
Wat goed dat je er weer bent! Dacht dat je het misschien voor langere tijd had opgegeven. Maar goed om te lezen dat je weer lekker gaat sporten en proberen af te vallen. Je hebt eerder laten zien een vliegende start te kunnen maken, dus dat gaat nu ook vast goedkomen. En daarna doorzetten... Komt er qua werken nu een beetje een rustige periode aan? Dat zou wel fijn zijn :)

Bij mij is de zomer wel aardig verlopen, eind juli en begin augustus ging ik als een speer. Toen kwam de klad erin, had enorm trek in van alles en nog wat. Een weekend me nergens aangehouden en sinds maandag weer aan de slag. Ben t extra weekendgewicht weer kwijt en nu de komende tijd moet die lijn weer rustig maar stabiel naar beneden. Vanaf maandag weer werken dus ik hoop dat de regelmaat me goed gaat doen.

Zet 'm op!!
August 30, 2013 om 05:33
Schade valt reuze mee! Wellicht toch genoeg gesprongen, gelopen en ingehouden de afgelopen weken. Met 113,8 kan ik verder waar ik een maand geleden tijdelijk mee gestopt ben. :)

Nu weer ff richting mijn werk.
August 31, 2013 om 08:10
He leuk Stijn dat je er weer bent, als je nou de volgende keer je ook nog even afmeld bij de club, dan wordt je er niet uitgezet omdat je niks van je laat horen :)
Ik hoop dat je de draad weer gewoon op kan pakken.
Onbekend
September 9, 2013 om 14:18
Goed dat je er weer bent!! Gaat het weer goed?
October 2, 2013 om 11:54
Ik ben er ook een maand van tussen geweest :-). We herpakken ons he !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan