Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 29, 2013

Biver75 woog op het moment van schrijven 81.70 kg (bmi: 28.95).25 juni 2011. Dat is de laatste keer geweest dat ik hardgelopen heb. Vlak daarna ontdekte ik dat ik zwanger was en met deze ontdekking was ik ook gelijk kots- en kotsmisselijk. 4 maanden lang heb ik helemaal niks kunnen doen. Zelfs slapen deed ik zitten!

Helaas was het daarna niet helemaal weg waardoor ik niet kon hardlopen en voor ik het wist was ik bevallen. Gelukkig was ik niet al te veel aangekomen. Ik was van 75 naar 88 kilo gegaan. Niet slecht dus. Doordat ik borstvoeding gaf, waren de kilo's er heel snel vanaf. Binnen een paar weken stond de weegschaal op 78 kilo. Voor mij doen netjes!

Maar toen ging het fout. Doordat de kleine tot 3 weken terug nog 's nachts kwam en ik ook gewoon moest werken, had ik geen puf om ook maar wat te doen. Als ik 's avonds thuis kwam dan was ik blij dat ik uiteindelijk om 20:00 uur lekker op de bank kon ploffen om vervolgens bijtijds m'n bed in te duiken voordat ik nachtdienst weer in ging...

Al een paar weken roep ik al dat ik weer wil gaan sporten. Hardlopen, 30 day shred of Insanity. Ja maar.... Ik draai nog nachtdiensten, dit moet nog gebeuren, dat moet nog gebeuren... Elke keer waren er wel smoesjes te bedenken! Totdat ik merk dat ik me niet lekker voel in mijn eigen lichaam. Ik vind mezelf veel te dik, vooral mijn buik.

Het gezeur moet maar eens afgelopen zijn! Gisteravond heb ik m'n hardloopspullen boven water gehaald en klaar gelegd. Vanochtend op de weegschaal gestaan en alles opgemeten (81,7). Daarna bijtijds naar het werk gegaan en vanmiddag was het dan zover... HARDLOPEN!

Ik ben gestart met het beginnersschema om 5 km te kunnen gaan lopen. 5 km was ook wat ik voor mijn zwangerschap kon, dus dat is voor mij een realistisch doel om mee te beginnen.

Doordat ik met de app heb lopen "klooien" heb ik niet het volledige programma geregistreerd, maar heb ik 'm wel gelopen. Thuisgekomen was ik moe, maar voldaan!

YES, het begin is er!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan