Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, September 8, 2013

Vbnm woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 21.38).

een hele tijd niet hier geweest op deze site .
Mijn vader is 12 augustus overleden dus een vreselijke tijd meegemaakt en nu nog.
ik heb weer een eetstoornis te pakken helaas eet te weinig al weken vandaar dat ik afgevallen ben.ik hoop dat het binnenkort weer wat beter mag gaan grt tineke.

September 9, 2013 om 06:21
Gos Tineke, gecondoleerd natuurlijk met het overlijden van je vader en heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Ik hoop dat het binnenkort weer wat beter met je gaat.
:innigedeelneming:

:lente7:Liefs Tjoepie

September 9, 2013 om 06:52
Hoi lieve Tjoepie bedankt voor je reaktie liefs Tineke.
September 10, 2013 om 06:20
Ik zag dat je langs bent geweest, een goed teken. Probeer maar weer zo veel mogelijk regelmaat in je leven (en eetpatroon) te krijgen.
:veelsucces:

:lente7:Liefs Tjoepie

September 11, 2013 om 07:28
hoi tjoepie dat ga ik proberen wat eten beterft lukt dat nog nietecht helaas.ik eet 2 volkoren beschuiten en khyarm sneetjes brood en 2 eieren en 4 capucino en 3,5 liter water echt idioot dus liefs tineke.
September 11, 2013 om 09:08

Hoi Tineke,
Ik neem aan dat je ook nog warm eet 's avonds? Anders is het echt veel te weinig hoor!
Het beste ermee!
:lente7:Liefs Tjoepie

September 12, 2013 om 12:07
hoi tjoepie dat is alles wat ik eet en 2 gekookte eieren en soms een stukje chocola of wat ongezouten noten en sv dropjes liefs tineke
September 12, 2013 om 15:44
Tineke, dat is niet goed en niet gezond. Kun je, als het je zelf niet lukt geen hulp inroepen van een diëtiste? Ik kan me voorstellen dat je bang bent te zwaar te worden maar je lichaam heeft echt voedingsstoffen nodig, anders krijg je allemaal vervelend kwalen die je helemaal niet wilt hebben. Ik hoop dat het je lukt!
Heel veel sterkte!
:lente7:Liefs Tjoepie

September 16, 2013 om 06:50
Hoi Tjoepie dit is wat ik eet per dag .ik ben al naar de dietiste geweest maar het lukt mij nog niet .ik ben zo bang om te groeien en weer door te slaan dat mijn eetstoornis het wint van mijn gezonde verstand helaas grt tineke.
September 16, 2013 om 07:29
Hoi Tineke, toch BLIJF ik het proberen. Ik heb hieronder een linkje geplaatst waarmee je kunt uitrekenen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft (als je helemaal NIETS doet) om te kunnen functioneren. Dan blijkt dat jouw lichaam met jouw lengte (ervan uitgaande dat je een rustig leven leidt, ik weet niet of je momenteel sport namelijk omdat je in het verleden ook blessures had) dagelijks 1346 calorieën nodig heeft. En daar kom jij beslist niet aan. Ik denk eerder dat je op ca 1600 calorieën per dag moet zitten.
Door jouw huidige eetpatroon probeer je controle op de situatie te houden MAAR DAT KAN OOK ALS JE EEN GEZONDER EETPATROON HANTEERT!!Als je jezelf gaat uithongeren kom je van de regen in de drup en dat wil je toch ook niet lijkt mij. En, als jouw eetstoornis echt de overhand krijgt, althans als je daar angst voor hebt, moet je misschien met een psycholoog gaan praten. Ik begrijp heel goed dat je een ontzettende rottijd achter de rug hebt met het overlijden van je vader, maar ik denk dat hij jou ook liever zag als een gezonde mooie vrouw.
Ik hoop echt dat het je gaat lukken. Er zijn op internet ook voldoende sites met gezonde lekkere recepten WAAR JE NIET VAN AANKOMT.
Nou meid, hou me op de hoogte en probeer ervoor te gaan!
hier is het linkje: http://www.caloriecalculator.nl/bmi-caloriebehoefte/
:groetjes:
:lente7:Liefs Tjoepie

September 17, 2013 om 05:22
Hoi Tjoepie :zbloembedankt: voor je berichtje en de link van de calorieen .ik ga mij daar toch wat meer in verdiepen.ik hou je zeker op de hoogte liefs tineke.

September 18, 2013 om 07:11
Hey Tineke,

Ik denk dat we best via onze dagboekjes met elkaar communiceren dan via PB.

Wat ik hierboven lees, is niet zo goed hè. Heb je dan helemaal geen eetlust? Of honger je jezelf uit om af te vallen? Gezien het overlijden van de vader onlangs is dat niet moeilijk te begrijpen, maar je moet je herpakken hoor. Zo snel gewicht verliezen is ook niet goed.

Ik hoop echt dat het je lukt om terug wat meer te gaan eten.

Liefst,


Pekineesje
September 18, 2013 om 10:21
hoi pekineesje ik heb geen eetlust momenteel en ben ook bang om weer te eten en te groeien .mijn lichaam is zo weinig gewent nu en ik ben bang dat ik weer doorsla dus kies ik voor veilige kant liefs tineke.
September 19, 2013 om 07:13
Ja, ik begrijp je wel hoor... Heb dat ook al meegemaakt.

P.S. Je kan berichtjes die je in je dagboekje leest, best beantwoorden in het dagboekje van de persoon die het bericht heeft geschreven. Dan volgen ze dat beter op, want iedereen checkt geregeld zijn eigen dagboekje en niet dat van al zijn buddies.
September 20, 2013 om 06:38
Hey Tineke,

Ik heb je berichtje gekregen in mijn dagboekje. Zo doe je dat dus en dan zien de mensen meteen je antwoord op hun berichtje. Dan moeten ze niet eerst in jouw dagboekje komen lezen naar je antwoord, maar zien ze het in hun eigen dagboekje. Dus als je nu antwoordt, klik je op mijn naam links van dit bericht en antwoord je in mijn dagboekje.

Groetjes en prettig weekend (ik zit vanaf morgen tot maandag weer eens aan de Moezel).

Pekineesje
November 5, 2013 om 07:52
Hey Tineke,

Het is zo stil bij jou? Gaat het een beetje?

Groetjes,

Pekineesje
November 7, 2013 om 03:49
Hey Tineke,

Wel een beetje laat, maar toch een gelukkige verjaardag gewenst. Dat zal inderdaad wel raar zijn, zo de eerste keer zonder je vader je verjaardag vieren. Heb je iets speciaals gedaan? Feestje gegeven? Op restaurant geweest?

Met mij gaat het wel hoor, ik blijf mooi op gewicht, ondanks al eens een buitensporigheid in het weekend... Die Voedselzandloper gaat mij wel goed af, ik volg het dan wel niet 100% van de tijd, maar tijdens de werkweek wel overwegend en dat lijkt me dan wel stabiel te houden. Meer vraag ik niet, ik ben tevreden met mijn gewicht en wil het graag zo houden de komende jaren. Alleen qua sport zou ik wel eens wat meer mogen doen, ik ga dagelijks met de hond wandelen en beschouw dat als mijn beweging. Maar met deze verregende dagen is dat niet evident, maar dan spring ik op de hometrainer. Bleek die gisteren niet te werken zeg! Er scheelt iets aan de fietscomputer, dus die moet terug naar de winkel voor vervanging/herstelling. Dus gisteren niks beweging gehad, behalve dan van en naar het station fietsen, maar dat is maar 1,5 km x 2, dus 3 km. Mag dus best wel wat meer zijn.

Groetjes,

Pekineesje
January 7, 2014 om 04:57
Hallo Tineke,
Je bent al weer een poosje niet hier geweest maar ik hoop dat je binnenkort toch 's langs komt en leest dat ik je mis en graag wil weten hoe 't met je gaat. De 'feest' dagen zijn gelukkig voorbij en nu kunnen we ons weer op een gezond leefpatroon richten.
Tot gauw!
:groetjes:

:bat2:Liefs Tjoepie

January 13, 2014 om 05:45
hallo tjoepie bedankt nog voor je berichtje en sorry voor de late reaktie.ik heb een aantal zware maanden achter de rug .ik hoop nu de draad weer wat op te pakken liefs tineke.
January 13, 2014 om 11:45
Hoi Tineke,
Begrijpelijk dat je hier niet zo vaak komt als het even niet zo lekker gaat. Hopelijk gaat het nu wat beter met je. Je schrijft dat je bijna op je streefgewicht zit, maar je grafiekje is niet bijgehouden. Doe je dat binnenkort weer?
Nou meis sterkte maar en hopelijk tot gauw!

:bat2:Liefs Tjoepie

January 23, 2014 om 07:21
Hey Tineke,

Hoe gaat het nu met je? Heb je de draad terug kunnen oppakken?

Hopelijk tot gauw,

Pekineesje

February 5, 2014 om 10:54
het gaat een klein beetje beter maar ik ben er nog lang niet helaas....
March 26, 2014 om 07:31
Hey Tineke,

Al een hele tijd niks meer gehoord van je. Alles oké?

Groetjes,

Pekineesje
March 26, 2014 om 11:39
hoi pekineesje het klopt dat ik al lang niet meer hier ben geweest .het gaat momenteel niet super met mij...ik laat je weten als ik weer aktief ben liefs tineke.
January 7, 2016 om 07:20

Hallo Tineke,
Even bij je langs geweest en ik zie dat nog niet erg actief bent. Als hete mogelijk is laat dank even weten hoe het met je gaat.
Liefs Tjoepie

January 7, 2016 om 11:34
Hallo Tjoepie Bedankt voor je belangstelling .Het gaat redelijke mij en met jou ? Mijn gewicht is prima ik ben 11 kg afgevallen sinds september ik weeg nu 66.9 en jij lift Tineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan