Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, September 19, 2013

Onzejos45 woog op het moment van schrijven 108.50 kg (bmi: 36.25).

Had een heel verhaal getypt, verhaal weg !!! Nou, klaar maar weer even, volgende x beter.......

Onbekend
September 19, 2013 om 14:13
Ja leuk is dat he! Dat had ik laatst ook, floep, verhaal weg!!
Succes en zet em op!
:poefdekilosweg:
September 23, 2013 om 02:34
Hoi Claudia, had wel even de p in, 't was echt een lang verhaal. Enfin, ik was het in ieder geval kwijt.
het afvallen gaat wel goed, en vooral belangrijk, het wordt al een beetje een :schijnheilig:'way of life' in plaats van een 'eeuwige strijd'.......
January 16, 2014 om 10:11
OK dan, eigenlijk wilde ik gaan bloggen over het afvallen. Niet : Ik ben deze week zoveel afgevallen, heb dit fout gedaan, en dat goed, maar gewoon leuke verhalen met leuke onderwerpen. Over afvallen en de hele reutemeteut, dat wel!! Maar zo'n blog openen is ook nog een heel gedoe, daar was ik vrolijk aan begonnen, maar had ik al gauw geen zin meer in.
Dus ga ik gewoon hier bloggen. Maakt me niet uit wie het leest, of iemand het uberhaupt leest, ik ben lekker bezig zullen we maar denken. Afgelopen maandag weer opnieuw begonnen. Deze keer mijn oude naam maar gehouden, want je kan aan de gang blijven. Ik ben al Onzejos40, 41, 42, 43, en 44 geweest. Bovendien ben ik nog steeds 45, dus dat komt goed uit. Ik ben nog steeds tevreden over wat ik over mezelf heb geschreven, EN ik kan zo verder waar ik gebleven was. Super. Aho, there we go!!
January 16, 2014, gewijzigd door Onzejos45 op January 16, 2014 om 10:25
Dieeten........
Krijg jij ook zo de kriebels van al die dieeten?? Het is weer Januari, dus ik hoor Sonja (Bakker) (Heb ik ook gedaan - 23kg afgevallen en er toch weer aan) op de radio lekker reclame maken voor de Lidl. Daar baal ik van, want ik vond Sonja altijd heel gewoon en redelijk oprecht, maar nu ben ik klaar met haar. Heel veel "light"producten van de Lidl bevatten weinig suikers en dan zit er veel vet in, of andersom. Niks light dus. DE GROETEN SONJA. En dan komt Angela Groothuizen voor de Weight Watchers voorbij (Heb ik ook gedaan, als eerste - 13 kilo afgevallen, daarna 40 kilo erbij) Ik vind Angela een top-wijf, vriendinnen en collega's beweren dat de WW nu ook echt iets voor mij is, maar ik weet dat het niet het dieet is waar ik slank van word. Het is de knop tussen mijn oren, en Lieve Help, waar ben ik die deze keer verloren? Het is natuurlijk gewoon allemaal psygisch. Zelfs de maatijdvervangers zijn weer aangeprezen op radio en tv, maar daar begin ik echt niet meer aan na mijn traumatische ervaring met Herbalife (ook gedaan dus, 12 kilo er af, 20 kilo erbij) NEE NEE NEE, ik begin er niet meer mee. Want een dieet maakt niet heel wat er bij mij stuk is : Mijn zelfbeeld. 20 jaar lang heb ik op een psygisch verkeerde manier gegeten. Dat maak je niet in 1 dieetje goed. Dus geen gemup, hup hup hup, lekker aan de slag. Zonder dieet. MET positieve instelling. Ik probeer dat beeld te veranderen door zo vaak mogelijk tegen mijzelf te zeggen : Eten is niet belangrijk. Ik beweeg zoveel ik kan, zonder door te slaan. En als ik meer eet dan de bedoeling is word ik niet meer boos op mezelf, of teleurgesteld. Ik denk : Leermoment en DOE HET DE VOLGENDE KEER BETER!! Dat is het Jose-plan. Ik ga er voor!!
February 4, 2014 om 07:00
Weegschaal...
Ik heb een weegschaal. Heel lang geleden had ik er ook eentje. Nog zo'n ouderwetse. En maar aan het knoppie draaien als het gewicht me niet uit kwam. Maar ik werd werkelijk gek van dat ding. Het kon voor komen dat ik er 2x vlak na elkaar op ging staan en het gewicht 2 kilo verschilde...(zonder aan het knoppie te draaien) Dus deed ik wat voor mij heel belangrijk was ..... ik pleurde het ding in de grijze bak. Dat gaf veel opluchting, maar ja, er van afvallen deed ik natuurlijk ook niet. Toen ik 3 jaar geleden bij de diabetes verpleegkundige terecht kwam besloot ik me alleen daar nog te wegen. De enige plek waar het echt belangrijk is. En dat ging heel lang goed. Ik viel het eerste jaar zelfs 10 kg. af. Helaas zat die hele bende er een jaar later weer aan, en dus besloot ik weer een weegschaal te kopen. Ik woog me elke dag (ook al niet gezond, maar ik deed of het me niets kon schelen, en om inzicht te krijgen in mijn cyclus.) Enfin, Het was natuurlijk ook weer om gillend gek te worden als je een dag goed je best doet en er zit 2 kilo bij, en je let es effe niet op en dan is er juist wat af. Terwijl je juist van alles naar binnen geschranst heb. Vlak voor de kerst was de batterij op. En die heb ik dus nog niet vervangen. Wederom weeg ik me alleen bij de DBV . Dat is wel maar 1x per maand, en zo'n maand is verdorie toch wel erg snel om. Enfin, ik ga wel zien wat het wordt. Want van die weegschaal krijg ik gewoon de hik!!
February 4, 2014 om 10:02
Hoi Jos, vind je het leuk om buddies te worden? Kunnen we elkaar af en toe 'n beetje oppeppen enzo :banaan1:

:vrouwke:
February 4, 2014 om 11:43
Lijkt me heel leuk vrouwke!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan