Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 19, 2013

Zeynep38 woog op het moment van schrijven 90.50 kg (bmi: 31.69).

Hier ben ik dan weer eens na zoveel maanden. Tot deze week heb ik op een plateau gezeten maar deze week begint het gelukkig weer te dalen, dus daarom kom ik weer eens mn gewicht invullen. En nu maar hopen dat het ook blijft dalen. Ik hoop dat het met al mn buddies ook goed gaat de afgelopen tijd, zolang het lijntje blijft dalen zullen jullie me blijven zien hier.

October 20, 2013 om 17:49
Hallo
ik had je berichtje bij mij gelezen...en was hier ook even komen kijken... en het viel mij op dat aangezien wij dezelfde tijd geopereerd zijn wij eigenlijk gelijkaardig zijn afgevallen. Jij 30 ik 32 dat is nagenoeg hetzelfde he...
Vervolgens ben ik een lange tekst in mijn dagboek gaan schrijven (ga ik hier niet helemaal herhalen :-) ) Ik dacht zodadelijk nog iets bij Zeynep schrijven....maar eerst mijn voornemen waarmaken om terug actiever in clubje - 30 kg te zijn.
En wat lees ik daar...jouw tekstje daar...wat ik had kunnen geschreven worden.
Ik sta nu ook al even op plateau...en acht op zich niet het einde van de wereld...maar...doordat ik het (bewust) ben gaan loslaten... merk ik dat ik ook terug aan de zoetigheid zit. NIet echt veel ineens...maar als ik het zo optel wat ik verspreid over een ganse dag zit te snaaien.... nee nee..dat is best wel veel.
Dus dat moet ik even een halt toeroepen. En ik denk dat het beste is door toch weer iets meer gefixeerd te zijn door hier op valtaf terug actiever te worden.
En ja desnoods op het doel 69 kg. Dat hoeft niet perse. Ik ben gelukkig met mijn 74,5 kg. Maar oke als het is omdat ik niet afval ook al eet ik gezond...en niet omdat ik weer ietsje te veel snoep. Want dan wordt het op lang termijn toch wat nefast vrees ik. En dat wil ik absoluut vermijden. Zeker niet meer boven die 75 kg
Hopelijk lukt het me. Ik heb net mijn man de opdracht gegeven de snoepjes waar ik zo moeilijk van af kan blijven terug te verstoppen (pff net zoals vroeger voor de GBP...ik voelde me echt daarstraks toch even een beetje down dat ik toch even de slechte gewoontes van vroeger weer had overgenomen!)

Dus!! We gaan er samen weer tegenaan he!
Onbekend
October 22, 2013 om 09:56
Veel goeie moed met je afvallen. Je kan het wel. Een plateau is niet het eind van de wereld. Soms heeft je lichaam wat extra rust nodig.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan