Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 2, 2013

Thatblondgirl woog op het moment van schrijven 100.30 kg (bmi: 33.51).

Hoi allemaal!,

De wens om onder de 100 te wegen voor mijn eerste werkdag is helaas niet gelukt maar vanmorgen woog ik 100.3 en dat betekent dat ik nu 2,2 kg kwijt ben.

Mijn eerste werkdag was opzich wel leuk maar ik weet dat dit een tijdelijke baan is omdat ik dit uiteindelijk moet zien als bijbaan. In 2014 ga ik HBO doen na 5 jaar fulltime gewerkt te hebben. Kon nergens mijn draai echt vinden en dus veel verschillende werkgevers gehad. HRM (personeelszaken e.d.) lijkt mij echter wel heel erg boeiend dus ga ik die uitdaging aan.

Het is vroeg, vandaag weer aan de bak!

Liefs,

Bibi

November 4, 2013 om 14:46
ach die 300 gram is niet zo boeiend, als je naar de wc was geweest voor nummer 2, was je die 300gram wellicht wel kwijt geweest ;) hihi

jammer dat het een tijdelijke baan is, maar fijn dat je het er wel leuk vind, en straks in het nieuwe jaar aan de studie, een hele uitdaging voor jou, maar vast ook erg leuk!
Succes deze week.
November 5, 2013 om 02:05
Girl, vertel me eens hoe je dat doet! Ben je nou echt in ca. 6 dagen 2,2 kilo afgevallen? Wat super knap zeg! ongelooflijk! Zou je mij eens willen vertellen hoe jou dagen eruit zien qua eten? ! Ga zo dooooor! En succes met je nieuwe baan!
November 14, 2013 om 01:53
Ben je er nog :) ?
November 14, 2013 om 10:00
Ik heb je helaas verwijderd als buddy, ik wil namelijk actieve buddy's in mijn lijstje zodat we elkaar kunnen steunen.. mocht je ooit wat actiever worden, ben je weer welkom als buddy..
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan