Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 8, 2014

Sparkley woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 30.96).

Hoi lieve buddies,

Ik schaam me een beetje, ik heb jullie de laatste maand een beetje verwaarloosd! Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2014!

Ik ben druk geweest met van alles en nog wat, ik ben per 1 januari demonstratrice geworden van Stampin´ Up! Na veel wikken en wegen heb ik toch besloten het te doen. Stampin´ Up! is een Amerikaans bedrijf die sinds een jaar ook demo´s in Nederland heeft. Deze stempel en scrapmaterialen kun niet in de winkel kopen maar alleen via een demonstratrice. Ik ga ook workshops geven om mensen bekend te maken met de materialen van Stampin´ Up! Ik heb via een advertentie op marktplaats al 2 aanmeldingen voor 27 januari, helemaal happy, want het is zo moeilijk om op te starten maar goed ben ook net 1,5 week bezig, dus wat zeur ik :P.

Met afvallen gaat het best goed, het lijntje blijft dalen, alleen vandaag had ik een onstilbare honger! Hebben jullie dat weleens? Dit was de eerste keer dat ik dit meemaakte, vreselijk! Ik had gewoon mijn appeltje, mn boterhammetjes en eierkoek, niet genoeg dus. Net heb ik een groot bord met spruitjes en sperziebonen op en een schnitzel en nu is de honger eindelijk weg!

Ik ga weer aan de slag met mijn kaarten en andere frutsels :D, ik wens jullie allemaal veel succes en een goede start van het nieuwe jaar!

:sparkley:

January 8, 2014 om 13:42
Onstilbare honger...check! Ja ken ik ook haha. Daarmee ga ik dan soms ook de fout in.

Ik wist idfd al dat je demonstratrice bent geworden, super leuk!

Succes met ke fröbelen en afvallen :) Liefs!
January 8, 2014 om 13:48
Wat leuk dat je met spulletjes voor scrappen bezig bent en ze zelfs demonstreert! Echt erg leuk!
Ik hou ervan om snailmail te versturen en kaarten te versturen dus ik vind dat soort frutsel dingen altijd erg leuk.

Zo'n dag honger heb ik ook wel eens inderdaad. Zelfs een reep chocolade zou niet eens genoeg zijn op zo'n dag. Je hebt je er netjes doorheen geslagen en er net al te erg aan toe gegeven. Daar mag je best trots op zijn. :)
January 9, 2014 om 08:04
Hey, wat leuk dat je met scrappen bezig bent. Ik ben zelf ook best wel creatief, maar kan er de laatste tijd de energie niet meer voor opbrengen ;-). Scrappen heb ik nog niet gedaan, wel veel kaartjes borduren en 3d dingetjes enzo.

Zo'n dag met honger heb ik ook 1 keer in de maand. Haha. Dan weet ik dus hoe laat het is. Meestal helpt het om wat gezonds te eten. Als je gewoon extra groente e.d. gaat eten is de schade natuurlijk niet zo groot. Sabbelen op een suikervrije lollie helpt bij mij ook altijd wel. Gewoon vanwege de smaak.

Vind dat je het super knap doet hoor :D.
Onbekend
January 10, 2014 om 03:31
Wat een leuke stap op demonstratrice te worden! Zelf ben ik niet zo creatief aangelegd, wil het wel altijd proberen, schaf dan vanalles aan en dan doe ik er toch niets meer mee.
Wat ik doe om toch mijn creatieve geest de ruimte geven, ik ga dan bijvoorbeeld hier in Rijswijk naar de Creabeurs en doe daar mee met alle workshops die mij leuk lijken. Dat is ook geen gek idee voor jou misschien om dan op zo'n beurs een kraampje te huren en demo's te geven en te verkopen.

Hoe is het met de onstilbare honger? Hebben de spuitjes en sperciebonen geholpen?

Succes!!

:poefdekilosweg:
Onbekend
January 14, 2014 om 07:25
Veel succes met je jobje als demonstratrice, hopelijk heb je veel interesse en een goede verkoop!
February 6, 2014 om 07:01
veel succes meid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan