Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 12, 2014

Lienemans woog op het moment van schrijven 79.90 kg (bmi: 26.70).

Dag buddies!

Ik heb ook enorm veel stage gelopen. Dus weinig tijd gehad om hier eens te komen piepen en iets te schrijven. Mijn gewicht is eigenlijk nog steeds hetzelfde. Door stage kom ik gelukkig al niet bij, maar als ik op stage niet heb kunnen eten door drukte, eet ik thuis alles erbij :(.

Nu ga ik nog eens een goede poging wagen!

Veel succes!x

January 12, 2014 om 11:08
Heey!

Donderdag en vrijdag ook goed bezig geweest. Donderdag een gesprek/observatie mogen meevolgen en zelf ook een test mogen afnemen. Ik heb het gevoel dat ik al vlug veel zal kunnen/moeten doen. Maar dat is wel fijn. Alleen is die verslaggeving wel lastig in het begin. Nog helemaal aanpassen en zoeken hoe het moet. En ben daar wel wat onzeker in, ik wil het goed doen en twijfel dan bij alles wat ik schrijf, haha! :) Maar eens ik het allemaal wat gewoon ben, zal dat wel goed gaan.

Donderdag had ik ook bijna geen tijd om te eten, mijn lunch gedeeltelijk om 15u en het andere deel om 17u gegeten... Poeh! Het is dan best wel lastig met zo'n groot hongergevoel. Tot nu toe heb ik het wel goed gedaan en niet te veel gegeten dan toen ik thuis kwam. Hopelijk blijft dat lukken, want het is wel een heel ander ritme nu. Gewoonlijk eet ik zo om het anderhalf uur iets kleins, maar nu zit er altijd wel vijf uur tussen ofzo!

Veel succes nog!
Je kunt het! :)
x
January 14, 2014 om 09:17
Ach als je zelf maar bezig bent met je doelen.
Dagboekjes zijn er om je frustie van je af te schrijven
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan