Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 24, 2014

Theartoffitness woog op het moment van schrijven 60.00 kg (bmi: 25.63).

Ma 27-01-14
Ik ben soort van tevreden met vandaag. Het is niet geweldig, maar wel een flinke verbetering.

O: 2bb met pindakaas en een klein laagje jam (anders is het zo droog, maar voortaan zonder jam)
T: 1 warme chocomelk (DOM)
M: 2bb met krabsalade
T: /
A: Avocado met vissticks uit de oven
T: Yoghurt met blauwe bessen en galia meloen

De rest van de avond ga ik niets meer eten. En nieuwe buddies, hoi! Bedankt voor het volgen!


Zo 26-01-14
De dag is goed verlopen maar de avond weer minder.

Mijn lijstje:
2 bruine sneetjes brood met tonijnsalade
3 bruine sneetjes brood met hagelslag (niet heel gezond maar ok)
1/2 Subway broodje.
2 pakjes crackers
1 kleine glas magere melk
1 cup a soup
Magere yoghurt en galia meloen


Het kon beter maar geloof het of niet, dit valt nog best mee vergeleken laatste tijd. En vanaf morgen wordt het alleen maar beter! Ik heb me uitgeschreven bij mijn vorige sportschool (1 uur met trein heen en 1 uur rijden terug) en ik ga me deze week inschrijven bij de nieuwe sportschool (5 minuten loopafstand) die hier is geopend een week of twee geleden! En ik kan niet wachten op volgende week, omdat ik dan iedere donderdag en vrijdag vrij ben! Veel tijd om te sporten dus :)

Za 25-01-14
De dag begon zo goed maar eindigde met Ben en Jerry ijs en koekjes. En vanmiddag heb ik ook 3 kleine Danerol croissantjes gegeten. Een bericht voor mezelf: get your shit together! Als ik 10kg wil afvallen, moet ik gezonder gaan eten (ja en sporten, maar dat doe ik na mijn hertentamens!). Gelukkig heb ik gezonde dingetjes in huis voor zondag en vanaf maandag ga ik alleen maar gezonde dingen kopen voor mezelf. En ik moet ook echt van de snoepjes en koekjes van mijn vriend afblijven.

Ik heb mijn nieuwe lesrooster gezien trouwens en ik heb deze periode geen les op donderdag en vrijdag. Genoeg tijd om te sporten dus! Ik ga maar eens zoeken naar een goede trainingsschema. Heeft iemand misschien een schema voor me?

Ik kan eigenlijk niet wachten om weer te gaan sporten haha. Ik heb een tijdje veel aan fitness en krachttraining gedaan, maar sinds meer dan een half jaar doe ik niet meers. Hopelijk heb ik snel mijn figuur terug van toen ik op zomervakantie was en het liefste wil ik weer onder de 54-55kg wegen!

Binnenkort wil ik ook foto's plaatsen!

Vr 24-01-14
Grote beker Chocomelk gedronken en een dikke vette kaastosti's en drie grote stukken pizza gegeten vandaag (behalve de randjes...compenseert dat iets?). Morgen is het zaterdag. Normaal begin ik met een schone lei op maandag, aan het begin van de week. Maar ik wil niet het hele weekend zitten en vreten. Zitten moet ik sowieso veel doen omdat ik mijn herkansingen moet voorbereiden (op het allerlaatste moment alweer zucht), maar ik kan wel proberen om minder eten in mijn mond te stoppen.

January 27, 2014 om 09:07
Ik volg momenteel een dieet dat voor mij heel goed werkt. Ben al 3-4 kilo verloren in 3 weken.

's morgen eet ik een kommetje volkeren cornflakes.
's middags crackers of brood met kipfilet ( zonder boter)
tussendoor ik een stuk fruit of yoghurtje
's avonds eet ik bruine pasta of rijst met groenten en kipfilet.
en dan als tussendoortje na het sporten een graanreep of stuk fruit ( of beide)

voor mij werkt dit echt.
January 27, 2014 om 17:43
Je bent gek op lekker eten. Wij allemaal hier anders zitten we niet op deze site. Zelf hou ik mijn hele week erg goed aan mijn dieet alleen 1 keer in de week sta ik een avond toe dat ik wat lekkere dingen neem. Op deze manier is het in mijn ogen geen zonde want ik sta het toe en op deze manier hou ik het vol ook. Ik zou zeggen hou je doel voor ogen want je bent lekker bezig en spreek met je zelf af wanneer je wat lekkers mag nemen wat de calorieen ook waard is. Groetjes xxxx mij
January 28, 2014 om 15:11
MissxParker
Haha klopt, ik houd van lekker eten. Ik ben ook nooit echt op een strenge manier afgevallen (blijvend afgevallen dan). Ik ben van 80 naar onder de 55kg afgevallen door normaal te eten (soms zelfs iets te veel) en daarbij vooral te sporten. Maar ik eet nu niet normaal, het is niet gebalanceerd of gezond! Dus ik moet gewoon even de knop omzetten! En sporten!

Perfection
Bedankt voor je reactie! Ik probeer ook een lijstje aan te houden met 2 tussendoortjes en 's-ochtends, 's-middags en 's-avonds eten. Ik ga denk ik niet je dieet overnemen, omdat ik in plaats van volkoren cornflakes liever Brinta eet haha. Maar ik probeer iets soortgelijks aan te houden.
January 29, 2014 om 11:37
Klinkt voor mijn ook heel bekend in de oren. Zelf heb ik ook 83 kilo gewogen en afgevallen naar 60 kilo. Nu er weer 6 aan maar ik wil niet meer de verkeerde kant op gaan dus ik let er weer onwijs op. Alleen het zit er bij mijn snel aan dus het blijft gewoon mn hele leven opletten.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan