Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 27, 2014

Rodeport woog op het moment van schrijven 59.70 kg (bmi: 24.85).

Jongens, sorry ik gooi even de handdoek in de ring. 3 weken netjes, maar 2 weken zelfs keurig, rond de 1400-1600 kcal, MET sporten! en echt slechts 1 x p.w. op berekend verbruik gegeten (1950 kcal) en resultaat is dat ik vanochtend 61,2 kg woog, veel meer dan 3 weken terug, dik vocht boven mn ogen, niet lekker in mn vel. Ik heb er even geen zin meer in. Morgen vrij, dan komt mn lief terug na 3 weken, we gaan uit eten. Eerst dacht ik... Oh, waar moeten we eten binnen mijn regime.... Maar mn regime werkt niet, dus we gaan lekker sushi eten. Zaterdag ben ik jarig, mijn ma bakt haar overheerlijke taart. Eerst dacht ik... Jammer, geen taart. Maar nu.. Ik ga lekker een stukje taart eten. Ik zal t wel zien. Als ik van 1400-1600 kcal met sporten aankom... Dan moet ik me maar voorbereiden op een leven als dikkertje, want dan werkt t hele systeem toch niet. Oh... Ik ben nu zeker geen dikkertje hoor... Alleen streef ik naar perfectie, en misschien is dat wel gewoon niet haalbaar. Ik ga een weekje genieten en gewoon lekker wandelen. We zien wel weer over een DIKKE week ;-)
Tot over een poosje. En succes allemaal.

March 2, 2014 om 11:59
Hmm dat is balen, maar hoe precies heb je alles berekend? Het kan zo 500 kcal schelen als je geen gebruik maakt van een lepelweegschaal (die weeg op de 0,1 g nauwkeurig).

Als je 5 g olie extra eet dan kom je al op 45 extra kcal uit.

Dan heb je nog het verschil in gebakken, gekookt, rauw etc. Aardappelen kunnen tijdens het bakken 50-80% aan vocht verliezen en dan is het ineens een caloriebom geworden!

Soms is het beter om geen kcal te tellen dan en gewoon minder te eten (kleine porties, weinig suiker, minder olie, meer groente).

Bij werkt het kcal tellen nu wel, maar ik tel alles (redelijk) precies. Soms moet ik wel gokken, maar dan schat ik het iets ruimer in.

Misschien hou je wel 3 kg vocht vast en maak je je voor niets heel erg druk ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan