Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 12, 2014

Amontillada woog op het moment van schrijven 84.60 kg (bmi: 29.27).

Maandag (eergisteren dus) begonnen met Rain Diet. (www.rainpharma.com)
Een 100% Belgisch en natuurlijk dieet (i.e. zonder aspartaam, kleurstoffen, ed), dat als proteïnedieet toch nét iets meer onderbouwd is dan het gemiddelde.
Ik moet wel zeggen dat ik me zelden zo ellendig heb gevoeld tijdens de eerste dagen van een dieet. OK, die proteïnen zijn nooit makkelijk, maar dit was erg extreem.
Het grote voordeel: de weegschaal. Ik ben mij er volledig van bewust dat dit voornamelijk water is in deze eerste fase, maar het is toch wel érg motiverend. En in alle eerlijkheid: ik zié het gewoon aan mijn buik. Met 2 kilo eraf is dit nog steeds een dikke pens, maar er zijn toch al wat putjes en hobbels verdwenen. En dat doet natuurlijk ontzettend deugd.
Het gaat veel moeite kosten om het gedurende die 12 weken vol te houden, maar als de weegschaal zo mooi blijft meevolgen, lukt het me wel. Ik zou een gemiddelde van 2 kilo per week moeten houden om mijn gewicht op die 12 weken weg te krijgen. Na drie dagen heb ik mijn streven van deze week al gehaald. Dus vanaf nu koop ik "extra time". Mooi toch?
Mijn lief is gelukkig ook heel enthousiast (niet dat hij wil dat ik vermager, maar hij is een echte steun).

March 12, 2014 om 05:55
Ik wens je heel veel succes toe!
:heelveelsucces:
March 12, 2014 om 06:16
Dankjewel!
March 14, 2014 om 11:40
...en hoe gaat t???
March 17, 2014 om 05:30
Hi Nonnie,

prima! Ondanks het feit dat ik 2 dagen uit huis was voor een seminarie met overnachtingen, en ondanks een etentje op zaterdagavond, klok ik de week af op -2,8kg. Superblij! Het kan deze week alleen maar beter, want nu heb ik geen verplichtingen en kan ik er volop voor gaan!
March 17, 2014 om 07:33
Mooi joh dat het zo lekker gaat! Beweeg je er ook naast?
Grappig hoe je die kilo's als duiveltjes visualiseert!
March 17, 2014 om 07:49
Hi Emma,

ja, ik ben net terug begonnen met bewegen. Nu nog wandelen (aan meer dan 80 kilo wil ik mijn knieën niet overbelasten), maar eens ik onder de 75 ben ga ik ook weer een start-to-run doen :) Twee jaar terug liep ik 10km, dus dat moet gewoon terug kunnen :)
March 17, 2014 om 09:55
O leuk! Ik wou vandaag ook een een start to run programma beginnen. Ik maakte me eerst ook druk om mijn knieen (ben nog een stuk zwaarder dan jij) maar ben gewoon te ongeduldig om alleen te wandelen en ik ervaar nog geen last van mijn knieen na een week lopen/joggen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan