Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 19, 2014

Athar woog op het moment van schrijven 83.60 kg (bmi: 28.93).

Lief Dagboek, :)

Zaterdag zou ik ook mijn gewicht even invoeren, omdat het zo goed gaat en ik het gewoon leuk vind. Ik ben erg ongeduldig dus ik zie graag de voortgang een beetje snel haha.

Dus vanmorgen op de weegschaal en: 83.6! Het gaat dus hartstikke goed :goon:

Ik ben nu een week bezig en wat is er anders?
Vorige week snoepte ik zoveel dat als ik in de winkel stond, ik eigenlijk niet wist wat voor zoetigheid of chips ik nu weer mee moest nemen. Ik had alles net al gehad of pas geleden nog veel van gegeten. De paaseitjes werden ook al behoorlijk geconsumeerd. :tl|:
Het avondeten probeerden we (mijn vriend en ik)iets meer te variëren en mijn vriend wilde wat vaker en meer groenten eten. Ik ben best wel en muts met eten en veel dingen vind ik niet lekker. Maar we probeerden het al wat aan te passen. Overdag snoepte ik nog zoveel dat het eigenlijk niets uitmaakte.

Toen ik begon met de WeightWatchers zag ik meteen de eerste dag al dat ik het fruit ontzettend had laten liggen.
Wat wel erg is, is dat ik me eigenlijk niet eens kon herinneren wanneer ik voor het laatst gewoon fruit had gehad, zoals een appel of banaan. :bloos:
Nu hou ik me netjes aan de fit formules.

Dagelijks:
- anderhalve tot twee liter water drinken
- 2 of 3 porties zuivel
- 2 porties fruit en 3 porties groente
- 2 of 3 eenheden plantaardig vet
- minimaal 30 minuten op lichte intensiteit bewegen

En natuurlijk binnen de punten blijven. Meestal heb ik genoeg aan exact mijn dagtotaal, maar soms even 2 of 3 van de actieve punten erbij. Maandag gaan mijn vriend en ik gourmetten dus dan zal ik waarschijnlijk ook iets over mijn dagtotaal komen. :grinnik:

We koken elke dag gezond en met aandacht, ik zorg dat er voor hem evengoed genoeg lekkers in huis is (wat hij lekker vind en ik niet lust ;)).

Ik ga ervoor! Misschien dat ik volgende week (even heel optimistisch) mijn eerste doel al kan halen! Dan naar mijn volgende doel: onder de 80!

Iedereen veel succes dit weekend!

:gogo:

April 19, 2014 om 13:53
Hallo Athar, Gaat goed zo. Zo zie je maar, zo gauw je bewust gaat eten val je meteen al af. Ik heb inderdaad nu geen chocola, chips of koek in huis. Alleen Verkade San Francisco, 37 Kcal. per stuk. Ik zorg wel dat ik zelf Cake kan maken, als er gasten komen, dus die ingrediënten heb ik wel in huis. We hebben zojuist een familielunch gehad. Maar dan kan ik toch de Kcal. beperken. Visje, beetje frites, sla en een verse sinaasappelsap. 4 a 5 dagen lijnen per week werkt ook. Als ik dan niet overdrijf in het weekend, val ik gestaag af. Succes weer verder! Groetjes, Virri
April 22, 2014 om 03:34
Goede keuzes maken dat gaat op den duur steeds makkelijker.

Groetjes appelperzik
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan