Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 9, 2014

Athar woog op het moment van schrijven 81.70 kg (bmi: 28.27).

Lief Dagboek, :)

Verdorie, toch een beetje teveel gesnackt vanavond? :bloos:
Ik kom er morgenochtend wel achter.
Zondag hebben mijn zus en ik met mijn moeder een high tea dus dat zal ook wel niet zo slank zijn. Ach je moet wat over hebben voor Moederdag ;)

Het gezond eten is me de rest van de week goed afgegaan. Ik heb me niet laten verleiden tot snacks wat ik bijzonder knap van mezelf vind, omdat mijn vriend wel steeds zit te snacken. Ik ben doe meestal graag mee, dus toch een pluimpje voor mezelf dat ik het nu niet heb gedaan. :goon:

Maar vanavond kon ik het even niet meer weerstaan. Ik had ineens zo'n zoete trek, gevolgd door de hartige trek. Wel binnen de perken gebleven maar toch jammer achteraf. Ik wilde mijn punten eigenlijk opsparen voor zondag...:(

Morgenochtend ga ik nog wel even sporten, dat is er doordeweek weinig van gekomen.
Ik had maandagavond een stevige steps-les gevolgd bij de sportschool en dit was loodzwaar! Hartstikke leuk, dat wel! Ga ik zeker een gewoonte van maken.
Maar na zo'n eerste keer...Ai ai de spierpijn in mijn kuiten was gruwelijk!
Dinsdag al behoorlijk erg last van maar dat was nog niks vergeleken met woensdag. Ik stapte uit bed en zakte zo door mijn benen heen! Ik heb de hele dag nog een beetje raar gelopen en een grimas getrokken elke keer dat ik moest opstaan...:ziekenhuis:

Maar inmiddels gelukkig weggetrokken. Morgen er dus weer even tegenaan voordat ik vertrek naar de andere kant van het land.

Veel succes dit weekend buddies!

:gogo:

May 10, 2014 om 07:41
Spierpijn komt altijd pas de tweede dag na het sporten echt op! Maar goed, het is het waard! Hoe meer spieren, hoe meer calorieën je in rust verbrand, dus het draagt allemaal bij aan een mooi, slank lichaam. Zet 'm op en na de high tea gewoon weer lekker worteltjes knabbelen ;).
May 10, 2014 om 08:25
Hallo Athar. Ja leuke en gezellige dingen zijn ook belangrijk, zeker. Ze zorgen er wel voor dat afvallen minder snel gaat als we zouden willen. Maar je ziet wel, als je verder goed oplet de hele week, blijft het lijntje mooi toch naar beneden gaan. Succes weer deze week en fijn weekend! Virri
May 12, 2014 om 02:06
Hoi Athar,

Even mijn middeltje tegen spierpijn doorgeven en dat Perskinol.(gel of spray)
Ik heb ze allebei in huis. het verzacht.
Groetjes appelperzik
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan