Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 30, 2014

Jules65 woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 23.60).

Lieve allemaal,

Na een tijdje ben ik er weer. Naast mijn eigen situatie, hebben we inmiddels 2 ernstig zieken om ons heen waardoor ik even moest stoppen;

Ik ben in maart met het Medisch Onderzoek (MO) begonnen voor een nieuw MS medicijn voor progressief MS. Ik weet niet of ik een placebo heb. Kans 1 op 3. Over 3 jaar weet ik het. Dan is het onderzoek afgelopen. Als ik een placebo is het jammer maar niets aan te doen. Zonder ga ik zeker achteruit. Wat heb ik te verliezen... ik ga zaterdag wel een rolstoel kopen. Zonder kan ik nergens meer heen. Heftig.
:rolstoel:
De beste vriend van mijn man (49) heeft in april een soort toeval gehad en is vanaf zijn nek omlaag verlamd. Kan niets meer bewegen. Zit in een verpleeghuis tussen hele oude mensen. Het gaat lichamelijk niet goed met hem. Hoe hij het geestelijk vol houdt is een wonder maar hij doet het. Ik hoop dat hij toch nog iets verbeterd.
:rolstoel:
De man van mijn beste vriendin (45) heeft alvleesklier stenen. Ik had er nog nooit van gehoord. Het is erg pijnlijk en hij kan daardoor bijna niet meer eten. Hij is al 16 kg afgevallen en ziet er eng kwetsbaar uit. De enige oplossing voor hem is een zware operatie welke waarschijnlijk pas half juli plaats kan vinden... ik hoop dat hij het haalt.
:ziek:
Als ik deze verhalen opschrijf denk ik, het valt met mij nog wel mee... als ik me zo kan redden.

Nu iets leuks; afgelopen zaterdag was de reunie van mijn lagere school klas. We hadden elkaar 37 jaar niet meer gezien. Het was heerlijk, een warm bad. We zijn van plan het nog eens over te doen. Volgend jaar worden we bijna allemaal 50...
:cocktail:
Al met al heb ik niet veel aan de lijn gedaan maar ben wel iets afgevallen. Nou, dat valt mee.

Ik wens jullie allemaal weer veel succes in de strijd tegen de kg's!

Veel liefs, :hartdiamant:
Jules

May 30, 2014 om 12:40
Poeh meid, wat een verhalen zeg. Natuurlijk wil ik ze lezen. Was al erg benieuwd hoe het met je ging en geen nieuws is hier vaak slecht nieuws...dat blijkt wel weer. Overal om me heen en hier ook lees en hoor ik verhalen van ziektes etc. Ligt het aan onze leeftijd..??
Een rolstoel kopen, kan me voorstellen dat dat heftig is ! Ik wens je gewoon heel veel sterkte met alles en laten we ons vooral focussen op de mooie dingen van het leven. Die er gelukkig ook nog zijn he.
Veel leifs en sterkte! Maria:hugsandkisses:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan