Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 5, 2014

Stinkerbell woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 28.56).

Weet iemand hoe het zit ? Ik ben vanaf maandag weer begonnen op m'n eten te letten....maar ben dus juist aangekomen...bijna 1/2 kilo. Ik sta altijd vrijdags op de weegschaal....dus vorige week vrijdag woog ik 84,5 kilo en vanochtend dacht ik ga vast kijken voor morgen....en nu woog ik 84,9 kilo. Nu weet ik dat ik morgen ongesteld moet worden. Dat is het enige wat ik kan bedenken dat ik vocht vast houd of zoiets? Maar ik vind het raar? Wie weet hoe het zit?

June 6, 2014 om 04:36
Okay vandaag weer op de weegschaal gestaan....en die 1/2 kilo van gister is er weer af......dus het zal wel vocht geweest zijn ofzo....gelukkig al die moeite niet voor niets geweest deze week :P Kijk dat er niets af is....dat snap ik....maar dat ik aangekomen zou zijn.....nou dat was dan een domper geweest.....dan denk je waar doe ik het voor....maar gelukkig valt het uiteindelijk mee :)
Onbekend
June 7, 2014 om 06:49
ik weeg me dagelijks, ik weet dat et eigenlijk niet aangeraden wordt maar ik doe het omdat het wegen zo'n momuentopname is hé... wat de ene dag erbij komt, is de andere dag er mss al terug af (of omgekeerd ;) )
June 11, 2014 om 05:23
Wat knap dat jij je dagelijks kan wegen....ik vind het een verschrikking om mezelf te wegen. Dus ik hou me toch maar aan 1 x wegen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan