Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 12, 2014

Vanjuschka woog op het moment van schrijven 87.80 kg (bmi: 33.05).

Goedemorgen medeafvallers,

Ik mag weer blij zijn. Ik zit bijna weer op koers en ben gelukkig de kilo's kwijt die ik was aangekomen de afgelopen 5 weken. Gelukkig was het eigenlijk alleen maar vocht en dat is weg en zelfs nog meer. Ik heb de -31 kg mark bereikt. Deze week weer flink best doen. Alleen aankomende zondag zal het moeilijk worden, want dan is het Vaderdag. Ik ga lekker naar de sportschool en ga lekker sporten, want dat had me vader gewild. Dat ik door zal gaan met mijn race tegen de kilo's. Hij was namelijk trots op me en ik zal hem nog trotser maken om op een gezond gewicht te komen. De dag voor hij te kwam overlijden had hij me bedankt en dat zal me hele leven nog bij me blijven.

Ik ben blij dat ik een hele fijne, lieve en schatten van zussen en broer heb. We waren al best wel close, maar nou steunen we elkaar nog meer. En me tweeling zus heeft me juist weer op het juiste pad gezet qua me etenspatroon en sporten. Daar ben ik echt blij om.

Oja had ik jullie al verteld dat ik weer terug mocht komen bij me oude werkgever. Blijkbaar konden ze me toch niet missen. Ik was zelfs terug geroepen om 1 dag na de crematie van me vader te komen werken en dat had ik gedaan en 1,5 week later werd ik weer gebeld of ik daar terug wou komen.


Nou lieve medeafvallers heel veel succes weer deze week en tot volgende week.

Liefs Vanjuschka

Onbekend
June 12, 2014 om 14:48
Fijn dat het weer goed gaat zowel met het afvallen als emotioneel!
Jij komt er wel!
Onbekend
June 30, 2014 om 14:29
hoe gaat het nu?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan