Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 17, 2005

Atie woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 32.31).

Ik zit hier met dikke ogen van de slaap, heb vanmiddag al een paar uurtjes geslapen, maar wil toch even mijn eetbelevenissen van de kampweek op "papier" hebben staan.
Elke ochtend keurig mijn gewone, "eigen", ontbijt gegeten. Lekker knackebrod met appelstroop.(Ik was al bezig met te typen dat het best moeilijk was maar eigenlijk is dat helemaal niet waar). Steeds weer draait de slanke film door mijn hoofd en zorgt dat ik niet eens zin heb in vette dingen. Voor de lunch pakketjes gemaakt met 3 bruine zonnepitboterhammen met magere vleeswaren. Dat ging hardstikke goed. Woensdag zaten we met collega's op een terras en alle 4 namen ze iets lekkers bij de koffie. Een collega zei heel lief tegen me dat het nu zo goed ging, dat ene lekkere gebakje bij de koffie mocht ik nu toch wel nemen. Ik heb hem uitgelegd dat het zo goed ging omdát ik dat ene .... niet meer eet. Ik heb dus niets genomen bij de koffie maar wel het koekje dat op mijn schoteltje lag, opgegeten. KICKEN, het deed me echt niets de anderen te zien eten van appelpunten, appeltaart en saucijzenbroodjes (ik weet niet eens hoe je het schrijft).
Maandagavond hebben we bami gegeten, gewoon meegegeten maar, anders dan andere jaren, gewoon één bord gegeten en niet meer. Dinsdag barbecue, worsten, hamburgers en frikandellen, yach ik moest er niet aan denken. Ik heb dus zelf even boodschappen gedaan en de "zuivelvlees" gekocht, mager en best wel lekker. Woensdag, chili con carne, lekker een bord opgeschept en heerlijk van genoten. Donderdag patatdag met kroket, géén patat genomen, wel een kroketje op een stukje stokbrood en een groot bord sla. Tussendoor heb ik helemaal niets gesnoept!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dat is wel een heel anders geweest.
Elke avond, als de leerlingen naar bed waren, was er volop te snaaien. Zoutjes in alle soorten en maten, franse kaas, olijven etc. Omdat het overdag zo goed ging mocht ik van mezelf best wat van die lekkere dingen. Ik heb wel mijn eigen magere zoutjes gekocht en me niet aan de vette gewaagd. En een toostje met franse kaas heb ik mezelf ook niet ontzegd. Wat was dat genieten! Ik heb me niet vol zitten proppen maar gewoon lekker gegeten en er van genoten.
Ik ben benieuwd wat de weegschaal morgen zegt....
Ik heb een goed gevoel over de week, omdat er veel beweogen is ben ik van mening dat ik afgevallen ben, al ben ik wat huiverig om het op te schrijven. We zien wel morgenochtend!!!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan