Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 18, 2005

Wennepen0 woog op het moment van schrijven 72.70 kg (bmi: 25.16).

Weeehhh!
1,3 kilo na een hele week lijden!!
Nou, ik denk dat ik met alles blij moet zijn, zolang de lijn maar naar beneden gaat.
Het frustrerende aleen is dat ik nu bang ben dat ik straks na 6 weken nog niet mijn streef heb. Nou ik zie het wel hoor.

June 20, 2005 om 03:52
Hoi Wendy,
Je denkt 1,3 kg is niet veel, maar het is toch wel 1,3 kg!!! Het gaat toch helemaal super!!.
Ik begrijp je wel hoor, bij mij ging het ook niet zo hard afgelopen week 2ons per dag duuhhh. Maar goed toch 2 ons dacht ik dan maar weer.
Ik heb gisteren wel wat gegeten, vlees en fruit en wat rauwkost, maar vandaag ga ik weer verder. Ik wil nog zeker een week doorgaan. Ik moet nog 2,5 kg dus..... Het is inderdaad soms wel afzien, maar kijk eens in de spiegel, toppie toch! Dat willen we zo houden dus moeten we nog even doorgaan en rustig gaan opbouwen. Jij hebt er natuurlijk al 4wkn opzitten dan kan die ene week er ook nog wel bij. Kom op.
Dikke kus Monique
June 23, 2005 om 07:36
Hoi Wendy,
Nog eens 2 weken? Je mag officieel maar 3 weken achter elkaar puur cambridge en dan moet je eigenlijk 1 weekje tussendoor 's avonds wit vlees of wit vis, wat rauwkost en groente uit het nat extra eten. Dan val je ook evengoed af. Daarna mag je wel weer alleen cambridge doen. Van een dag eten, kom je niet aan hoor. Je valt alleen even niet af. Maar we doen wel heel voorzichtig hoor. Ik ben nu in ieder geval al heel tevreden, mijn zomerkleding zit weer als gegoten. Dat was natuurlijk het aller belangrijkste. Ik ga dus weer langzaam opbouwen. Ik heb nu nog voor 1 volle week eten.
Groetjes,
Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan