Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, July 5, 2014

Athar woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.99).

Lief Dagboek, :)

Het gaat goed met mij! Ik geniet van mijn nieuwe baan, het werk op zich zit niet op mijn niveau, ik zou er wel wat meer uitdaging bij willen hebben maar wat wel heel erg leuk is, is dat de collega's dat ook opmerken. Dus dat komt nog wel. En in de tussentijd heb ik het er ontzettend gezellig!

Qua afvallen gaat het ook prima. Ik ben nu 78 kilo en daar ben ik zo trots op! Ik heb de cijfers gewoon omgedraaid! Begonnen met 87 en nu 78. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en in mijn kleding. Jurkjes staan me weer mooi, shirtjes staan goed, blousjes zitten goed. Kilo's zijn leuk, maar wat je ziet en wat je voelt, vind ik belangrijker. :happy:

Ik blijf dus voorlopig ook rond dit gewicht denk ik. Ik hou mijn doel van 77, en dan vind ik het wel even mooi geweest. Ik blijf natuurlijk doorgaan met mijn nieuwe goeie gewoontes, maar ik heb daarna vooral als doel, niet aan te komen. Dat is ook een uitdaging op zich!

Mijn verbeterpunt is op dit moment het sporten. Ik heb sinds ik weer werk, meer last van mijn rug. En die pijn vind ik nog altijd moeilijk mee te dragen. Daardoor heb ik minder fut om me naar die sportschool te sleuren. Ach ja, verbeterpunten moeten er ook zijn!

:goon:

July 6, 2014 om 14:04
Hallo Athar,
Fijn dat het zo goed met je gaat. En ook verstandig tevreden te zijn met wat je al bereikt hebt. En succes met het stabiel blijven, dat is ook een mooi doel. Dan is het niet voor niets geweest, al je inspanning. Succes weer! Virri
July 8, 2014 om 13:13
Ja heerlijk he, te merken dat alles beter zit en staat! Daar heb ik ook 'last' van :P
Jammer dat er niet zoveel uitdaging in je werk zit, hopelijk komt dat nog, maar als je collega's dat al opmerken, dan lijkt me dat dat wel goed komt!

Ik doe nog ff mee met de spaaractie van WW, als je in 10 weken 7 stickers hebt gespaard, krijg je een kadobon twv € 70 voor de schoonheidsspecialiste! Leek me wel een fijne afsluiting van mijn WW periode, toch?

Ik eet echt best wel weinig, overdag groente en fruit, en omdat de kids bij hun vaders zijn 'hoef' ik niet te koken en dat doe ik dan dus ook niet! Een cup a soupje met een salade ofzo. Wel dan 's avonds een paar handjes noten/zoutjes/tijgernootjes maar ik hoef niet meer een hele zak ofzo, fijn! Kan het zo weer aan de kant leggen!
Ben benieuwd wat de weegschaal morgen zegt, afgelopen weekend was niet bepaald WW-proof zeg maar....biertjes...bitterballen...nog meer biertjes :P

Succes met niet aankomen (is moeilijker dan afvallen eigenlijk he)
July 10, 2014 om 03:59
Gaat het nog steeds goed met he tonline bij de WW te zijn?
leuk hé die techniek van tegenwoordig. De site van het voedingcentrum vind ik met de eetmeter vind ik ook leuk.
Ik ben blij met de workshops van M.
Groetjes appelperzik
July 31, 2014 om 03:24
Het gaat heel goed met je, qua gewicht enzo. Veel succes met sporten en sterkte met je rug
Onbekend
August 3, 2014 om 14:49
hallo!
Ik was er een maandje tussenuit...schade valt mee...maar nu weer aan de slag. Hoe gaat het bij jou? Nog steeds tevreden en fijn bezig? Ik hoop het!
Veel groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan