Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, July 7, 2014

JuulTjUh woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.59).

Heey buddies! Wat schaam ik me toch weer, dat ik mijn gezicht hier nauwelijks heb laten zien de afgelopen periode. Ik heb gelukkig wel op mijn eten gelet, maar door de drukke tentamen periode, ziek zijn en de festivals weinig tijd gehad. Nu gelukkig vakantie en van plan hier weer helemaal actief te zijn :) Ik heb mijn eerste doel gehaald en dus net mijn profiel aangepast, op naar mijn volgende doel: de 60 aantikken. Ik merk wel dat ik echt een schop onder me kont nodig heb en steun nodig heb, weet niet zo goed wat het is (misschien het vakantiegevoel en zin in lekkere dingen als ijsjes enzo). Gelukkig nu ook meer tijd om te sporten dus proberen om weer 5 uurtjes te sporten deze week. Hoe gaat het bij jullie??

July 8, 2014 om 00:45
Ik ken het probleem! Ik kom maar niet vooruit en of dat nou door mijzelf komt, dat ik mezelf niet hard genoeg heb aangepakt of door vocht vasthouden en hormonen, weet ik niet.
Maar samen gaan we er weer voor! Nog even de laatste kilo's eraf en dan kunnen we weer rustigaan gaan stabiliseren. We kunnen het :-D.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan