Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 18, 2005

Mysterious woog op het moment van schrijven 87.90 kg (bmi: 33.49).

Hallo lieve mensen! :knuffel:
Dank, dank, dank voor jullie berichtjes :kiss:
Ik ga ze zo spoedig mogelijk beantwoorden maar ik zit in een dip :( Ik dacht dat ik gisteren klaar was met school en nu moet ik maandag terug om wat werkstukken in te leveren omdat er een aantal leraren niet aanwezig waren ivm die stomme treinstaking. :kwaad: Ik kon gisteren ook al niet naar mijn ouders en moest vandaag terug. Gelukkig hoefde ik niet te betalen want mijn OV-jaarkaart was tot 12uur geldig.
En nu nog wat vervelends; mijn ex-vriend geeft me mijn foto's niet terug. Als ik hem of zijn ouders bel hangen ze brutaal op voordat ik mijn vraag heb kunnen stellen... :? :? :? Ik snap er de ballen niet van... Dat mijn ex na 5,5jaar geen contact meer met me wil en nu al een nieuwe vriendin heeft, tot daar aan toe, maar waarom hij me de foto's niet terug wil sturen en zijn ouders mij ook nog eens de huid vol schelden dat kan ik niet begrijpen. Het komt over alsof mijn ex, hen tegen mij heeft opgezet.
Ik snap er echt niets van, ik ben niet iemand die met mensen ruzie maakt of roddelt. Laat staan dat ik ze kwets. Ik kan het daarom ook niet verkroppen waarom er nu zo moeilijk wordt gedaan en iemand waarvan ik 5,5jaar mijn leven heb gedeeld mij nu nog een trap na moet geven... tenminste zo voelt het. Die foto's zijn belangrijk voor mij omdat ik er vaak in mijn uppie op sta en tja... het zijn natuurlijke naaktfoto's van een professionele fotograaf.
Ik ben nu dus boos en weet niet hoe ik die foto's terug kan krijgen en dat houd me enorm bezig. Ik kan het niet makkelijk loslaten... AAAARRRGGGGHHH Tja, wat doe je dan? Dan schrijf je je frustraties maar gewoon in je dagboekje.
Het afvallen gaat nog altijd goed, ik heb absoluut geen idee waar al die motivatie vandaan komt; maar het is er! Het blijft leuk om van jullie lieve reacties te krijgen en een broertje die schrikt van je uiterlijk omdat er nu al zoveel af is! Extra stimulans heet dat! :-D Dus we gaan gewoon vrolijk verder en proberen er deze week nog een kilo af te halen. (iedere ons is welkom)
Heel veel succes allemaal en geniet van het mooie weertje :zon:
Liefs van Suus :roos:

June 19, 2005 om 04:37
Zou hij ze al weggegooit hebben?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan