Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 18, 2005

Katja woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 23.51).

:dag:

Wat een schitterend mooi weer! :zon: Ik heb de hele namiddag buiten gezeten met een leuk boek ... gezellig en zonnig. Met mijn zusje ben ik ook nog gaan shoppen, heel leuk! ;-)

Geniet er allemaal van!

:bye:
Katja

June 19, 2005 om 04:17
Hoi Katja, :hallo:

Wat heerlijk hè, En ik heb de hele middag met de post rondgelopen, hihi.
Maar dat was ook lekker. Ik had vrijdag een short gekocht bij esprit en mijn nieuwe werkschoenen (Ecco's) opgehaald. Allemachtig wat zaten die schoenen lekker. :pats:

De schoonheidsspecialiste, ach dat is zo'n heerlijk en lief mens. Bij haar krijg je ook altijd een geestelijke reinigingsbeurt. Ik voel me altijd zo verkwikt als ik bij haar vandaan kom. En de beentjes zijn weer mooi glad (op mijn vetputten na dan, maar ach, dat hebben zo veel vrouwen, daar maak ik me maar niet al te druk om). Dus, vandaar gisteren, lekker in de korte broek op de :fiets:

Het lukt mij ook niet altijd hoor om niet toe te geven aan mijn snoepbuien. :( Soms gaat het dan weer zo mis hè. Vrijdagavond bijvoorbeeld. Heb er ook weer een discussie met mijn vriend over gehad.
Hij zegt dat ik me niet aan mijn beslissingen houdt. Ik beslis iets en houd me er meteen al niet aan. Tsja, hij heeft wel een punt ja. Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik me wel aan mijn besluiten houdt? Tja, ik verander ook zo vaak van gedachte. :pf: Blijft moeilijk...

Lieve Katja, geniet maar weer van het weer hè. Vandaag is het ook al zo lekker!
:kiss:
Heidi
:doei:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan