Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 27, 2014

Marla85 woog op het moment van schrijven 111.75 kg (bmi: 36.49).

Gistermiddag is heel anders gelopen dan ik had verwacht.
Ik was op mijn werk bezig met de medicatie nakijken toen ik plotseling hevige buikpijn kreeg. Ik wist niet wat ik moest doen, zitten, staan hielp allebei niet. Een collega kwam toevallig binnen en loodste mij naar het kantoor. Uiteindelijk ben ik op drie stoelen gaan liggen, dat hielp wel enigszins. De pijn bleef en ik was ook enorm aan het zweten. Ze hebben de afdelingsarts gebeld die mij heeft onderzocht en die zei dat ik naar de huisartsenpost moest. Dus ik ben daarheen gereden door een collega van de activiteiten begeleiding.
Bij de huisartsenpost legde de arts uit dat ik de symptomen had van een blinde darm ontsteking. Inmiddels was de pijn weggegaan met behulp van paracetamol. Maar omdat de pijn weg was gegaan en ik tijdens het bekloppen van mijn buik niet erge buikpijn had leek het vals alarm. Ik moest wel terugkomen als de pijn terug zou komen, dat een mogelijkheid was. Inmiddels was het al 18 uur. Ik heb naar de afdeling gebeld, ze hadden al alles opgelost dus ik werd gezegd naar huis te gaan. Ik heb verder geen last meer gehad en had plots een vrije avond.

Gisteren heeft mijn vriend ook slecht nieuws gekregen. Hij is nu een jaar werkeloos en heeft heel veel gesolliciteerd. Telkens word hij afgewezen. Hij had in juli gesolliciteerd bij een gemeente en twee gesprekken gehad. Maar pas na 3 weken kreeg hij te horen dat ze hem toch niet zagen zitten. Sinds gisteravond zit hij er heel erg mee. Hij kan moeilijk zijn emoties uiten en word dan heel stil. Ik wou dat ik hem kon helpen, maar het enige dat ik kon doen was hem omhelzen. Ik voelde dat hij erg verdrietig was, maar toch kon hij dat niet uiten. Hij wilde ook vroeg naar bed, dat hij anders echt nooit doet, dus dan weet ik dat hij zich heel erg rot voelt. Het is natuurlijk logisch dat hij zich zo voelt, maar ik hoop dat hij snel weer een beetje bij de oude is. Ik heb trouwens toestemming om dit te plaatsen. Ik moest het even kwijt.

August 27, 2014 om 04:01
sterkte met alles! heftig allemaal!
August 27, 2014 om 04:05
Dank je wel. Gelukkig heb ik nu niet behoefte aan te snoepen. Dat is in ieder geval een voordeel. :)
August 27, 2014 om 04:34
Jeetje, dat is heftig... zowel zulke buikpijn als om te zien dat je partner het zo moeilijk heeft.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe, en hoop dat het tij snel keert.
August 27, 2014 om 04:59
Gatsie meis, dat is naar bericht op naar bericht. Ik wens dat het duidelijk wordt waar je buikpijn vandaan komt en dat je partner een baan krijgt waarin hij het naar zijn zin heeft. Fijn dat je collega's zo adequaat hebben gereageerd op je buikpijn. Het is ook niet niets waar je allemaal mee te maken hebt. Afvallen en een persoonlijk proces. Onderschat het niet.begreep ik nou dat je bijna vakantie hebt (Griekenland?) knuf. T.
Onbekend
August 27, 2014 om 07:15
Wow, wat raar dat je opeens zoveel buikpijn kreeg! Ik hoop dat je het niet nog eens krijgt...
En wat je vriend aangaat: vaak zegt een knuffel zoveel meer dan woorden. Hopelijk komt alles snel weer op z'n pootjes terecht :hug2:
Onbekend
August 27, 2014 om 13:22
Hi…
Ik heb je toegevoegd.. het lijkt me leuk om je te volgen.

wat een rot dag heb je gehad zeg…Hoe gaat het nu?
August 27, 2014 om 15:16
Heh bah naar zeg. Een jaar kan me voorstellen dat je dan depri wordt. Hou t heel goed in de gaten bij m en misschien effe er tussen uit saampjes als dat kan?
August 27, 2014 om 16:58
nu gaat het wel beter gelukkig. Ik heb nergens meer last van gehad.
Vriendlief voelde zich smiddags al wat beter. We zijn saampjes naar de markt geweest. Nu is hij weer onderweg naar huis. Tis weer leeg in huis.
Onbekend
August 28, 2014 om 02:23
Gelukkig dat je je weer beter voelt, raar is dat dan zeg!
Soms even een dag helemaal wat anders doen, kan wel verfrissend werken voor je vriend. (en voor jezelf natuurlijk ook :))
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan