Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 27, 2014

XExVxAx woog op het moment van schrijven 67.20 kg (bmi: 24.99).

En toen ik éindelijk nog eens de 65 kg zag, ging mijn gewicht al snel weer de andere kant op. Wat bij mij ergens een 'gewoonte' aan het worden is. Ik probeer een bepaald gewicht te bereiken en als ik het dan bereikt heb, verval ik uiteindelijk weer in mijn 'oude' eetgewoontes.

Aangezien ik dit deze keer absoluut niet wil, en nog liever een jaar op 67 kg blijf hangen dan dat ik terug door stijg naar de 70 kg, heb ik besloten om in actie te schieten! Vandaag opnieuw begonnen met Bodystyling! Dit hielp me reeds om de eerste kilootjes af te vallen, nu op naar de rest! Eerst en vooral terug naar de 65 kg en daarna geleidelijk aan naar mijn streefdoel van 62-63 kg! Dan is er 10 kg af en dan wil ik daar graag stabiel op blijven.

Een aantal weken geleden ook een jongen leren kennen waarmee het aanvankelijk echt iets leek te kunnen worden. Hij stuurde heel lieve smsjes, en ik voelde me geborgen. Maar voor hem leek het plots allemaal te snel te gaan, en werd mijn lichte hoop op een relatie wat doorprikt.. Ook al voel ik in mijn hartje dat hij niet de Ware is , en dat het ook voor mij wat snel ging allemaal, merk ik dat ik er toch wat de weerslag van heb. Wat zich uit(te) in slecht, ongecontroleerd eten. Gisteren echt een DIP-dagje gehad.. veel geslapen en 'gehangen' in de zetel.

Maaaaar... ik wil me dus herpakken! Ik wil niet bij de pakken blijven zitten! Ik houd van mezelf, en probeer echt al een hele tijd aan m'n zelfbeeld te werken, maar wat zijn mijn inspanningen waard als ik ze 'vergeet' op een moment dat ik de zelfliefde zo nodig heb! Ik wil mezelf aanvaarden. Ook bij een teleurstelling. Ik wil leren uit de levenslessen die op m'n pad komen. We hebben er uiteindelijk wel redelijk goed kunnen over praten, dus 't belangrijkste is dat ik min of meer begrijp waarom het zo gelopen is. Conclusie : ik negeer héél vaak mijn intuïtie, en durf niet open te zijn in wat ik voel. Ik moet durven opkomen voor wat ik voel, of niet voel. Wat ik wil, of niet wil. Mijn eigen weg gaan, me niet te veel laten beïnvloeden door wat hij -jongens in 't algemeen- van me denken, en ook niet té hard mijn best doen om 'indruk' te maken. Ik mag gewoon hélemaal mezelf zijn! Iets gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar ik wil er in de toekomst echt wel rekening mee houden!! Als hij me niet leuk vindt zoals ik ben, dan zoekt hij best een ander meisje, want heey, ik ben hélemaal oké! Het vraagt wat moed om dit te kunnen schrijven, maar ik wil vooruit, dus wil ik in mijn kracht leren staan!!

Hop, we gaan er weer voor, met vallen en opstaan, maar ik bereik mijn doelen, stapje voor stapje, beetje bij beetje, maar ik kom er wel !!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan