Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 27, 2014

Athar woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 27.34).

Lief Dagboek, :)

Ondanks dat ik pas net een paar dagen terug ben van vakantie, zit ik alweer helemaal in het ritme thuis. Wat gaat dat toch snel.
Druk in de weer met van alles, huishouden, sporten, goed op de voeding letten maar ook : voorbereiden op school! Maandag begint het eerste semester al.
Ik heb er wel echt zin in. Ik heb vandaag mijn boeken besteld en ik ga er zondag al lekker in neuzen.:grinnik: Het word wel pittig, want ik moet ook nog 16 uur per week werken naast mijn voltijd studie.

Als ik heel eerlijk ben, zie ik dat niet zo zitten. Wat ik nu ga doen, is eigenlijk de pre-master. Ik heb mijn HBO Rechten gedaan en voordat ik een master mag gaan doen moet ik een aantal vakken extra halen die 60 EC (punten) waard zijn, daar doe je normaal gesproken ongeveer 1 jaar over. Deze vakken zijn wel al aanzienlijk moeilijker en hebben meer inhoud dan op het HBO. Tijdens het laatste anderhalf jaar van mijn studie HBO werkte ik ook 16 uur en dat vond ik toen al pittig, laat staan als de inhoud meer en moeilijker wordt. :bang:
Ik snap dat er geld binnen moet komen, maar het halen van de studie is belangrijker. Als het niet anders kan, moet ik maar gaan lenen. In ieder geval heb ik met mijn werk afgesproken dat we het 4 weken zo kunnen proberen. Daarna zien we wel weer verder. Dat geldt voor mij, of ik het wel wil/kan, maar dat geldt ook voor het bedrijf. Zij zijn ook bezig met verbeteren en willen ook wel bezuinigen. Het zou heel goed kunnen dat zij over 4 weken zeggen dat het genoeg is. :wilnietkijken:

Anyway, ik ga weer mee doen met de 4Mijl van Groningen. Dat is dit jaar op 12 oktober. Gisteren ben ik een 4Mijl trainingsrondje gaan lopen en dat viel niet mee! Ik deed er 56:59 minuten over! Vorig jaar deed ik de 4Mijl in 47:47 minuten. :goon: Ik hoopte dat ik daar dit jaar onder kon zitten, maar om dat te bereiken heb ik nog wat training te gaan!
Vandaag ben ik ook weer gegaan, maar voor een korter loopje, 3 km in 23 minuten. Daar voelde ik me best wel goed over.:holy: Daar wil ik graag 20 minuten van maken.

Morgen heb ik even vrij qua sport, vrijdag ga ik er weer voor!

:gogo:

August 28, 2014 om 02:25
Pittig vooruitzicht met je studie. Je zorgt goed voor jezelf qua voeding en sport, heel belangrijk.
Verder kijken naar voldoende slaap zodat je straks niet oververmoeid wordt.
Heel verleidelijk om door te blijven "hollen", druk druk als je begrijpt wat ik bedoel.

Veel succes met alles.
ps mag ik jouw vragen stellen over rechten . over artikelen die in de wet staan?
Soms kom ik dingen tegen en dan vraag ik me af hoe dat in de wet staat.

Groetjes appelperzik
August 29, 2014 om 09:56
Jee, jij gaat het nogal druk krijgen zeg! Kan me goed voorstellen dat je daar best tegenop ziet!
En dan ook nog tijd maken voor hardlopen, respect hoor!

Ik heb net mijn allerlaatste werkdag er weer op zitten, helaas. Had het er super naar mijn zin maar na deze 8 weken is het toch echt afgelopen :( Gelukkig heb ik aanstaande woensdag weer een sollicitatiegesprek op mijn vakgebied dus dat biedt hoop!

Maandag ga ik weer eens stoppen met roken en als mijn hoofd goed staat ga ik misschien zelfs weer een rondje hardlopen....maar die 4mijl van Groningen ga ik zeker niet redden ;)

Hm, ik ga eigenlijk ook niet meer elke week naar de WW, ben nog wel in de stabilisatieperiode maar voel me al lifetimemember, haha. Het kost me niet zoveel moeite om overdag relaxed met eten om te gaan, maar 's avonds, als ik op de bank kan ploffen ga ik nog wel eens de mist in. Maar dan toch, 's ochtends al een heeeeeele tijd rond de 72kg, helemaal prima. Zou het nog fijner vinden om 68kg te wegen maar goed, je mag ook een keer tevreden zijn toch?

Fijn weekend!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan