Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, August 27, 2014

Letskicksomeass woog op het moment van schrijven 74.70 kg (bmi: 27.77).

Vorige berichtje was 10 dagen geleden; toen had ik een dipje gehad.. dacht ik.. Het gaat nog steeds niet zo heel goed helaas. Ik wil niet negatief doen; dat is mijn valkuil juist (altijd dat alles of niets; als het niet gaat, dan maar opgeven) Duss..

Oke.. ik heb nog veel te leren :) Geen probleem! Ik neem daar de tijd voor! Het gaat al een aantal jaren met ups en downs, kan ik niet verwachten natuurlijk dat ik het nu gelijk goed doe. In ieder geval ben ik een stap verder; ik ben wel blijven sporten! Oké, het eten is niet zo goed, maar niet zo erg als eerst! Waar ik wel iets minder positief over ben: ik heb de 72.2 gezien.. en nu weer 74.8 :( Mja, is maar gewicht hé.. Its all about the mindset! Afgelopen zaterdag ben ik niet wezen sporten omdat ik 2 hele lieve logeetjes had. Nu heb ik as zaterag wel in de planning om te gaan wegen/meten, ben benieuwd dus!

Ik zie allerlei septemberchallenges, maar twijfel of ik zoiets zou moeten doen. Ik ben bang dat ik dan weer teveel van mijzelf ga vragen, het niet lukt en ik een terugval maak. Hierdoor kies ik er maar voor om gewoon weer eetschema's te maken, eetdagboek bij te houden en mij op te gaan geven bij de atletiekvereniging waar ik enige tijd geleden lid van geweest ben. Dan zou mijn schema als volgt zijn:

Maandagavond 20.00 uur bodypump
Dinsdagavond 20.00 uur hardlopen
Woensdagavond 21.00 uur bodybalance
Donderdagavond 20.00 uur bodypump
Vrijdag geen sport
Zaterdagochtend 10.00 uur hardlopen
Zondag geen sport

Zeker omdat ik vaak moeite heb met de winter, denk ik dat het juist nu goed is om weer naar een atletiekvereniging te gaan; is toch een stok achter de deur om lekker buiten te zijn en ook gewoon te genieten van het winterse weer :) Vaak ben ik in de winter erg lui, hangerig, moe en dan is het circeltje weer rond; niet sporten, ongezond eten, nog moeier en voordat ik daar weer uit ben is het april; dus jah! Ik ga mij inschrijven bij die atletiekvereniging. Misschien moet ik niet zozeer doelen stellen in gewicht, maar in sportprestaties..

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan