Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

afslank pleisters

Geplaatst door Mizzlinda op November 13, 2012 om 07:10

November 13, 2012 om 07:10
heej

ik heb vandaag afslankpleisters besteld en die zou ik morgen binnen krijgen maar ik vroeg me af of hier iemand toevallig ervaring er mee heeft??

ik snap dat je wel meer moet doen als alleen die pleister erop plakken maar ik ben al op de goede weg vind ik zelf 3 keer per week sporten en gezond eten maar ik hoop dat ze net dat beetje extra geven om het iets sneller te laten gaan :D

nouja ik ben benieuwd of iemand hier ze ook geprobeert heeft

liefs
November 13, 2012 om 11:24
Zonde van je geld!
November 22, 2012 om 13:39
Hoe heten die pleisters? Welk merk? Wat zijn de werkzame stoffen?Waar heb je ze gekocht? Vanaf een website?
:panda:
November 23, 2012 om 06:10
Waar moet je die opplakken dan? Op je buik en dan wordt die kleiner? Ik kan me er niks bij voorstellen.
November 23, 2012, gewijzigd door Tangobeer op November 23, 2012 om 06:35
Ludo, die pleisters gaan over je mond, dan helpen ze wel.

Mizzlinda: Hoe heten die pleisters? Welk merk? Wat zijn de werkzame stoffen? Waar heb je ze gekocht? Vanaf een website?

:panda:
November 23, 2012 om 06:40
Orange Care Afslankpleisters de werkzame stoffen zijn o.a. Zeewier, Klimop extract, Cafeïne, Groene Thee en Paardenkastanje

en ja ze helpen niet als je gewoon op de bank blijf zitten maar ik ben al een maand aan het sporten en het ging allemaal heel langzaam nu gebruik ik ze 1.5 en ben al bijna 2 kilo kwijt dus voor mijn gevoel geven ze toch net een beetje extra.

en ja ik heb ze gekocht via internet
November 23, 2012, gewijzigd door Tangobeer op November 23, 2012 om 08:35

Van alle 5 ingrediënten is het maar de vraag of ze opgenomen worden door de huid en vervolgens je bloedbaan. Veel stoffen zullen niet verder komen dan de epidermis (opperhuid, het bovenste laagje van de levende huid). Een enkele stof doet dat wel, denk bijv. aan nicotinepleisters, modderbaden en loodvergiftiging van kabuki-acteurs.
Van zeewier, klimopextract en paardenkastanje is geen werking m.b.t. afvallen bekend. Wel zijn het goedkope, makkelijk verkrijgbare grondstoffen, bijna onkruid.
Cafeïne is een twijfelgeval, maar dat kan je goedkoper binnenkrijgen.
Groene thee kan helpen bij afslanken, mits het in je bloed terecht komt, maar dat werkt via je immuunsysteem en het duurt minstens 3 weken voordat je daar iets van kan merken.

Het businessmodel van dit soort bedrijven is gebaseerd op enkelvoudige aankopen. Ze gokken er op dat veel mensen bereid zijn om het één keer te proberen. Ze stampen een website uit de grond, zetten daar wat fake testimonials op en voordat de stroom klachten op gang komt zijn ze al weer verdwenen en beginnen met het volgende wondermiddel.
De hele productielijn staat in China. Dit zijn fabrieken die gewoon voor een maand afgehuurd worden en een maand later weer heel iets anders produceren. De hoeveelheden werkzame stof zijn laag, wisselen en oncontroleerbaar.

Jaren geleden was er een middeltje waar o.a. resveratrol in zat. Resveratrol heeft een bewezen werking. Het merk schermde met een onderzoek waarbij ratjes 20% langer leefden als ze resveratrol aan hun eten toegevoegd kregen. Maar de hoeveelheid die deze ratjes kregen stond voor mensen gelijk aan 300 pillen per dag!

:panda:
November 23, 2012 om 09:13
Als je pleisters op ratjes plakt zullen ze ook wel afvallen.
December 4, 2012 om 06:44
nou ik ben erg tevreden over de pleisters alleen is het wel moeilijk van je huid te krijgen maar goed het geeft mijn een goed gevoel en daar gaat het om toch.
misschien ben ik te goed gelovig in dit soort producten maar voorlopig heb ik vorige week helaas geen tijd gehad om te sporten maar er is niks bijgekomen en ben nog steeds aan het afvallen. pas zelfs me broek die ik in de kast had liggen echt bijna :p krijg hem alleen nog niet dicht maar voor ik begon kreeg ik hem niet eens over me kont ;p

dus ik ben nog steeds positief er over :D
December 4, 2012 om 09:07
Mizz, ik ben natuurlijk blij voor je dat het afvallen zo goed gaat. Maar 'correlatie is geen causaliteit' oftewel: je valt af in de periode dat je de pleisters gebruikt, maar dat betekent nog niet dat de pleisters daar de oorzaak van zijn.
Ondertussen zou de groene thee kunnen zijn gaan werken. Zelf drink ik per dag minstens 3 koppen groene thee.

:panda:

December 4, 2012 om 15:22
nee nee dat weet ik, en als je de reacties op internet leest denk ik ook niet dat ze echt helpen ofzo maar het geeft mijn gewoon een stimulatie om door te gaan misschien is dat wel beetje gek hoor maar ik kan gewoon geen chips eten met een pleister van een euro op me lichaam hahaha dat vind ik dan zonde van met geld slaat eigenlijk nergens op maar goed soms denk ik gewoon een beetje raar :p
December 4, 2012 om 16:38
Ik denk dat dat juist een hele plausibele verklaring is. De pleister herinnert je steeds aan dat je wilt afvallen. En als je zo'n 'dure' pleister draagt ga je niet daar tegenin door alsnog te snacken. Of, zoals ooit minister Borst (Volksgezondheid) zei: 'Het werkt niet, maar het helpt wel!'
:panda:
December 5, 2012 om 07:18
Dus zo'n pleister kost 1 euro per stuk? Vind ik weinig, te weinig om goed te zijn. En hoe lang moet zo 1 pleister op je lichaam blijven plakken?
Ik zou er persoonlijk nooit opkomen om het te kopen, maar als je er een soort van motivatie/herinnering in ziet om goed op je eten te letten en wat meer te sporten, is dat goed voor jou. Je kan dan eventueel ook zelf pleisters maken en die op je lichaam of op de spiegel/koekenkast plakken hè!
Maar als het voor jou werkt, zoveel te beter.
December 5, 2012 om 12:00
Als je geen Chips eet door deze pleisters dan werken ze :)
December 31, 2012 om 03:37
Als ze werkelijk zouden helpen dan waren ze net als alle andere hocus-pocus, kilo's weg middeltjes allang heel erg bekend en zouden er geen te zware mensen meer bestaan.

In principe is het gewoon sonde van je geld, maar zoals ik uit je verhaal kan afleiden is het voor jou gewoon een soort psychisch hulpmiddeltje.

Ik ben zelf ook chips verslaafd, heb bewust een zakje in de kast liggen en steeds als ik aan dat zakje ga denken, denk ik "kom op je bent sterker als dat zakje", hij ligt er al 3 1/2 maand en heeft me nog geen euro in totaal gekost.

Ik wil er maar mee zeggen dat er goedkopere manieren zijn, al wil dat ook niet zeggen dat mijn methode voor iedereen werkt natuurlijk.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.