Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

fitness Leuven

Geplaatst door op December 1, 2007 om 18:01

Onbekend
December 1, 2007 om 18:01
Halloootjes,

zijn er hier nog mensen die in Leuven fitnessen??

greetz

:kussie:
December 2, 2007 om 10:06
hey tasja!!!

jij bent ook van leuven blijkbaar ;)
ik fitness niet... zou het wel willen gaan doen hoor. maar op dit moment vind ik mezelf daar te zwaar voor. klinkt raar hé. maar heb gewoon geen zin in bekijks...
mijn vriend heeft even fitness gedaan in het new fitness center. daar aan die gallerij waar de Jenna is. en hij was daar wel tevreden over. zij werken ook met beurtenkaarten (handig voor als je liever niet meteen een abonnement wil nemen.)
qua accomodatie was het niet het nieuwste van het nieuwste maar wel goede begeleiding EN (niet onbelangrijk) sauna en zonnebank.
qua prijs vielen zij ook best wel mee.

ok genoeg reclame gemaakt.
ik wens je veel succes!

groetjes!!!
:missjessa:
December 3, 2007 om 16:56
Ik ben een hele tijd wanhopig opzoek geweest naar een niet TE duur fitnesscentrum, maar heb uiteindelijk van mijn ouders te horen gekregen dat ik voor mijn kerstmis en ook voor mijn verjaardag een 3 maandenabonnement cadeaukrijg voor de fitness. Ik ga fitnessen in de Sportoase. Veel te duur vind ik zelf, maar andere fitnesscentra zijn vaak of nog duurder, of te ver weg. Want als de drempel te groot is, ga ik er ook minder snel naartoe.

Maar nu heb ik via de school een actie voor na 'sport-na-school-pas', wat inhoudt dat ik voor 25 euro 4 maanden kan sporten meteen na school. (dus tss 16u en 18u) Dit is enkel geldig op bepaalde dagen en bij bepaalde centra en voor bepaalde activiteiten, maar hiermee kan ik bijvoorbeeld wel elke week een uurtje capouera doen ofzo. Cool en goedkoop ^^
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.