Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Van kou val je harder af - of niet?

Geplaatst door Mariesje op December 20, 2007 om 01:58

December 20, 2007 om 01:58
Ik weet niet of het met elkaar te maken heeft, maar ik val de laatste dagen weer aardig af nadat het tijden stilgestaan heeft. Ik vroeg me af of de kou een factor was. Objectief gezien moet je lichaam harder werken om het op temperatuur te houden, dus dat zou energie kosten. Maar misschien compenseren we dat wel weer door toch wat meer te eten?
Hebben meer mensen dat misschien nu, dat ze makkelijker wat gewicht verliezen nu het koud is? Of is het bij mij gewoon toeval?
December 20, 2007 om 04:31
denk dat het toeval is, want bij mij gaat er al 2 weken geen grammetje af hoor, ondanks de "stookkosten"van mijn lijf die omhoog gegaan zijn. Heb juist meer de neiging warme (vette) dingen te nemen, chocolademelk, havermoutpap, dat soort zaken, alles om een behaaglijk gevoel te krijgen, ondanks de weegschaal
December 24, 2007 om 10:19
Als je het koud hebt dan zal je meer energie verbruiken om op temperatuur te blijven. Al is het wel zo dat de meeste mensen zich ook warmer kleden in deze periode, dus de vraag is of dat het effect compenseert.
December 29, 2007 om 11:45
K ga morgen in korte broek en hempje rondje rennen :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.