Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

helpYasmin pil en ik groei vooral op mijn heupen en bips echt niet normaal en ik eet normaal :(

Geplaatst door Tobbertje4976 op July 29, 2008 om 04:58

July 29, 2008 om 04:58
wie kan mij helpen

ik heb sinds 3 weken de yasmin pil nadat ik jaren geen pil heb geslikt en andere voorbehoedsmiddelen heb gebruikt o.a. mirena ben ik dus begonnen aan de yasminpil en ik schrik me een ongeluk ik groei ongeloofelijk durf niet op de weegschaal te gaan staan.

ik merk het vooral aan mijn heupen en billenen mijn buik begin ook wat. en ondanks ik wat misselijk ben en niet anders dan anders eet groei ik

wat kan ik doen weet het even niet meer het ging zo goed tot nu

:( :( heb echt een baaldag nu

o ja :) kan niet zwanger zijn gyneacoloog had net gekeken en ben sinds een paar daagjes pas hahum sorry van mijn bloeding af heb dikke 2 weken gebloed
July 29, 2008 om 13:26
hmm je kan een andere pil nemen toch =)?
k heb diane-35 en nergens last van.. mjaa et verschilt per persoon dus ff langs de huisarts misschien?
July 29, 2008 om 14:16
dank je ik dacht dat de yasmin net zo licht was als de diane maar ga idd. even navraag doen pfff echt niet normaal meer :)
July 31, 2008 om 04:15
Probeer de nuvaring eens :) Krijg je veel minder hormonen binnen, was voor mij de oplossing, gebruik hem al jaren, heel fijn! Zelfs mijn stemmingswisselingen zijn onder controle :)
July 31, 2008 om 05:29
Ik heb de yasmin pil ook gebruikt na jaren op femodeen gezeten te hebben. Las juist op internet dat vrouwen er zelfs van konden afvallen en het zou je van alles "kwaaltjes" afhelpen. Nou ben ik er inderdaad niet van aangekomen (maar dat had ik van geen een pil) maar ik was wel cotinue misselijk. Ik heb het 3 strips de kans gegeven, maar bleef misselijk. Nu ben ik weer aan de femodeen en heb nergens last van! Trouwens de diane 35 is juist een wat zwaardere pil hoor, de yasmin is veel lichter. google maar eens.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.