Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Eventjes mn hart luchten

Geplaatst door op March 26, 2009 om 12:30

Onbekend
March 26, 2009 om 12:30
Ik heb sinds janauri bij ons in de sportschool een resultaat garantieplan. Ik moest hiervoor eenmalig 90 euro betalen en dan zou ik een jaar lang persoonlijke begeleiding krijgen. Aan het begin zijn er metingen gedaan ( gewicht, bmi, vetpercentage enzovoort) is er een schema opgesteld, heb ik een fitheidstest gedaan en deze dingen die herhalen zich gedurende het hele jaar. Dus bijvoorbeeld om de 6 weken update van het trainignschema, 1 keer in de 4 maanden uitgebreide metingen, als ik aan het sporten ben persoonlijke begeleiding en dergelijke. Ik kon het echt heel goed vinden met mijn persoonlijke trainer, hij is nog jong ( bijna 19) en het klikte gewoon erg goed tussen ons. En hij begeleidde me ook gewoon goed, kwam vaak kijken als ik aan het sporten was, vragen hoe het gaat, tips geven en dergelijke. Door hem had ik echt de motivatie om 2 keer in de week te gaan.

Nou werd ik vanmiddag gebeld door de baas van de sportschool, met de mededeling dat het contract van mn persoonlijke trainer niet verlengd wordt en hij zaterdag al voor het laatst werkt. Zaterdag ga ik al met mn vriend naar de sauna, dus ik kan nu helemaal geen persoonlijk afscheid van hem nemen. Ik ga hem nu zaterdag voor we naar de sauna gaan maar even bellen, maar ik baal er echt van.

Ik heb bijna 4 maanden intensief met hem gesport en dan is het opeens over, terwijl ik me erop ingesteld had het hele jaar onder zijn begeleiding te sporten. En de andere instructeurs in de sportschool zijn allemaal een stuk ouder en heb ik een veel minder goede klik mee. Nu komt er wel een nieuwe instructeur, die als hij ingewerkt is wel mij kan gaan begeleiden, maar dan moet ik nog maar zien wat ik aan hem heb en hoe het klikt.

Dus ik baal er echt van en ik hoop dat die andere instructeurs me wel kunnen blijven motiveren om minimaal 2 keer te komen sporten.
March 27, 2009 om 00:06
Hey hey, hij heeft ervoor gezorgd, dat je de goede weg opging. Nu kun je niet zomaar ongemotiveerd lopen te zijn, omdat hij uit het zicht is.
Even diep adem halen. Schouders naar achteren neus en borst de lucht in en doorgaan.
Voor mijn part draag je de rest van het Sportjaar aan hem op!

Als je nu terug gaat naar slechte gewoontes, dan zou je hem toch wel erg beledigen in mijn ogen.

Succes!
Onbekend
March 27, 2009 om 03:23
Hey nihao88,

het is niet zo dat ik nu niet meer naar de sportschool zal gaan, dat ik weer terug val in mn oude gewoontjes, maar ik zal er wel met wat minder plezier naar toe gaan denk ik. Al zal dat na een tijdje vast wel weer over zijn :) Gisteravond ook wel gewoon naar de sportschool geweest. Maar op dit moment baal ik er wel van.

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.