Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

last van joje effect

Geplaatst door Gipsygirl op April 8, 2004 om 08:45

April 8, 2004 om 08:45
Wie heeft er ook last van jojo effect en hoe kan je dit voorkomen? Wie heeft er tips?
April 13, 2004 om 07:46
Heb er gelukkig geen last van, dus blijkbaar heb ik het kunnen voorkomen tot nog toe. Dit doe je door geen dieet te volgen. Je moet je eetgewoonten stuctureel aanpassen. Dus...geen strenge dieeten, maar gewoon gezond eten. Dan houdt je het lang vol en kom je niet weer aan.... En wat heel belangrijk is, eet niet te weinig!!! Zorg dat je op een dag minimaal 1250 kc´s binnenkrijgt. Anders gaat je lichaam op de spaarstand en als je dan weer meer gaat eten kom je meteen aan. Klinkt eenvoudig, he! Het is mij gelukt, dus jou vast ook!!!

Succes! Liefs, Eveline
April 13, 2004 om 16:14
Ja, ik ken het jojo-effect. Was vorig jaar ca. 10 kilo afgevallen in 3 maanden, en dat was er in no-time weer bij. Niet eens omdat ik zo veel meer was gaan eten/snoepen, maar vooral ook omdat ik minder ging sporten (van 3-4x per week naar 1x). Dus dan telt het dubbel zo snel. En inderdaad is je lichaam aan de spaarstand gewend geraakt. Echt balen dus!

Deze keer ga ik het dus wat rustiger aandoen met afvallen. Hoe minder snel je afvalt, hoe makkelijker het er af blijft, volgens mij....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.