Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

ladyline???

Geplaatst door Emiel op June 15, 2004 om 17:24

June 15, 2004 om 17:24
Ik heb er heel slechte ervaringen mee.
An
June 17, 2004 om 06:50
ik heb zelfs geen flauw idee wat het is

Groetjes
An*O*
June 19, 2004 om 05:39
Ik heb hier hele goede ervaring mee. Het voordeel is dat je gericht bezig bent met de probleemzones. In mijn geval de buik. Na 20x moest ik nieuwe kleding kopen (2 maten kleiner).
June 27, 2004 om 09:06
Ik ben ook niet voor Ladyline...heb 't enkele jaren geleden ook gedaan. "Sporten"en een dieet...ik viel er niet meer door af dan wanneer ik 't op mezelf doe en dan zonder dat "sporten". Ik had meteen alles betaald, ik dacht voor 13 mnd. en ben na 7 weken gestopt..
July 22, 2004 om 09:21
Ik heb het ook twee jaar geleden geprobeerd met Lady-line.....waardeloos!!! Ik viel wel wat cm af, maar het was de moeite niet!!! Veel sporten (3x p/w) en gewoon normaal eten, maar het hielp niets!!! Dat is de grootste stommiteit die ik ooit begaan ben!!! Het kost vreselijk veel geld, en bij diegene die daar wel succes mee hebben is het afgevallen gewicht er in no time weer bij!!!! En vaak met een aantal kilo's extra!!!
Niet doen zou ik zeggen!

Rebbel
September 2, 2004 om 07:08
Nooit aan lady Line beginnen.. als het geen effect heeft ben je toch verplicht om alles af te betalen!!!! Het is geen goede club!!!
January 5, 2008 om 15:07
Jeetje wat negatief allemaal. Ik ben drie jaar geleden met Ladyline 15 kilo afgevallen, en ruim 140cm over mijn hele lichaam kwijtgeraakt. De begeleiding was super, en de oefeningen doe ik nog steeds. Gewoon sporten was voor mij geen optie door fysieke problemen' Liggend oefenen in een verwarmde cabine, het kon voor mij niet beter. Het is mij alle geld dubbel en dwars waard geweest.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.