Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Heel speciale methode....

Ruzies, persoonlijke vetes en keiharde kritiek van deelnemers op elkaar.

Je begeeft je op een discussieforum over afslanken, speciaal opgezet voor deelnemers die elkaar willen steunen in de strijd tegen de kilo's.

Toch zijn er op dit forum mensen die kritiek op elkaar uiten, ruzie maken, schelden en grove en platvloerse taal gebruiken. Dit is niet toegestaan en strookt niet met de opzet van deze website. Helaas is het kwaad echter moeilijk te bestrijden en raakt van tijd tot tijd het forum overwoekerd met onkruid.

Omdat we het forum graag netjes houden, hebben we een plek gemaakt waar ruziezoekers hun gang mogen gaan. Niet omdat we het met ze eens zijn, maar omdat de rest van het forum, over bijvoorbeeld gezondheid en voeding, dan verschoond blijft van dit volk. Dit werkt: door het ruzieforum is de taal in de andere fora fatsoenlijker geworden.

Je staat nu echter op het punt om zelf het ruzieforum te betreden. Dit is de spelonk van deze website. Een duistere en gevaarlijke plaats, waar discussies worden gevoerd die het daglicht niet verdragen. We waarschuwen je daarom van te voren: je gaat dingen lezen die niet prettig zijn, je zult boos en gekwetst raken en als je je met de gesprekken bemoeit, zal men je uitschelden en beschimpen. Het ruzieforum is een nare plek.

Als je, net als de beheerder van deze website, hier niet van houdt, dan is dit de laatste kans om terug te gaan. Nu kan het nog. Grijp deze kans! Wij smeken je!

Door op de button onderaan deze pagina te klikken, open je het ruzieforum. Dit doe je op eigen risico. Kom daarom niet bij ons klagen en zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.