Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Slimex capsules

Geplaatst door op February 23, 2011 om 14:29

Onbekend
February 23, 2011 om 14:29
Wie kent of heeft ervaring met de afslank capsules van Slimex reductil ? Ze zeggen 3 kg per week te verliezen. Is er iemand die dit kent??
February 25, 2011, gewijzigd door Tangobeer op February 25, 2011 om 07:52
Reductil is de schuilnaam voor een chemische stof genaamd Sibutramine.
Sibutramine wordt geassocieerd met enkele ernstige bijwerkingen zoals hartfalen. Daarom is het verboden in de Verenigde Staten, Engeland, Australië, Canada, Mexico, India, Duitsland en een aantal andere landen binnen en buiten de EU.
Bijwerkingen zijn o.a. cardiovasculair falen, hartaanval, duizeligheid, verhoogd hongergevoel (!), verhoogde bloeddruk, overmatig zweten, opvliegers, hartkloppingen, depressie, impotentie, epileptische aanvallen, verstoring van de leverfunctie, maagklachten, slapeloosheid, hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn. (bron: http://www.slimex.nl/slimex)
Veel plezier ermee!

:panda:
Onbekend
February 27, 2011 om 16:20
Ik vraag informatie, gebruik dit helemaal niet maar iemand bood het te koop aan en was benieuwd wat het is had er nooit van gehoord. Maar ik val gewoon af met gezond eten en meer bewegen. Met je veel plezier ermee.
March 4, 2011 om 04:51
Eerlijk is eerlijk, hij geeft je ook informatie. Geen leuke informatie, en die laatste zin is natuurlijk ook niet helemaal netjes ;) maar de informatie zelf klopt wel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.