Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Zeer vervelend valtaf-lid op de chat

Geplaatst door Ishgirl op April 30, 2011 om 05:25

April 30, 2011 om 05:25
Hoi mensen van Valtaf,

de laatste weken wordt de chat nogal geterroriseerd door 1 valtaf-lid, namelijk HALIMA20. Het is gewoon niet meer mogelijk om normaal te chatten als zij er is en ze is er bijna altijd. Ze scheldt mensen uit, stelt 100 keer dezelfde vragen... Negeren lukt gewoon niet, omdat het hele scherm vol staat met haar teksten.

Veel mensen hebben last van haar en ik heb begrepen dat een heel aantal mensen al mailtjes over haar hebben gestuurd.

Kan HALIMA20's IP-adres geblokkeerd worden?

Groeten Ish:girl:

Onbekend
April 30, 2011 om 05:30
Hallo, ook ik werd gelijk gebombardeerd dat ik boos was op Halima20.Vorige week was ik boos op haar terwijl ik sinds donderdag de 28ste april hier zit ! Ik ken haar niet en ze chat echt niet gezellig.Meerder malen heb ik gezien dat mensen het tegen haar zeggen maar ze blijft aan de gang.Volgens mij een aandachtspuntje om idd haar ip te blokkeren
mvg Brennie1971
April 30, 2011 om 10:33
Ze is er weer idd. Als ze geen aandacht krijgt zegt ze 100x huilt, of zegt dat ze zelfmoord wil plegen. Vervolgens liegt ze alles bij elkaar. ze heeft alle heftige ziekten die je kan verzinnen, dag erna is het een grap, roep om aandacht. lieve webeheerders, dit is echt niet leuk meer!!!
April 30, 2011 om 11:05
Nu is het halimaeladnani idd.
April 30, 2011 om 11:51
Ik word echt gek van die persoon. Het houdt niet op. Ik heb al 3 keer mailtje gestuurd naar valtaf. Eerst zeiden ze dat ze IP adres zouden blokkeren als er nog mensen klaagden, maar er gebeurt dus niks. Ik heb wat screens geprint pfffff. Ga ik maar weer sturen. En inderdaad, ze heeft weer een nieuwe naam. Hoezo meervoudige persoonlijkheidsstoornis.......
Onbekend
April 30, 2011 om 13:47
Hallo Valtaf,
Zouden jullie A.U.B. eens wat aan deze persoon kunnen doen wordt er helemaal gek van en dat meen ik hoor net als de schrijfster voor mijn.

Kan haar ip adres niet eens een keer geblokeerd worden want ze verstoord gewoon de gezelligheid die wij met elkaaar hebben.

Groetjes,

Martina
April 30, 2011 om 16:11
ik kom hier al een jaar of 7 maar dit slaat alles
ze herhaalt ze lieg valt andere lastig met gezeur
dit kabn echt niet met
May 1, 2011 om 01:38
En bij mij komt ze regelmatig als pop-up vraag om mee te chatten.
May 2, 2011 om 06:11
Hallo Jules84,Erg vervelend dat ze onrust veroorzaakt. We zitten er bovenop en doen er alles aan haar profiel te blokkeren, maar iets gaat niet goed met de ip-adressen. De programmeur is daar druk mee bezig. Ik hoop dat het snel geregeld is zodat het weer gezellig is in de chatbox. Ik hoop dat je nog even geduld kunt opbrengen. Excuses voor de onrust.Met een vriendelijke groet,

Anne de Graaf
May 2, 2011 om 08:44
Beste Allen,

Heel vervelend dat jullie zo een last hebben van haar in de chat. Zoals Anne al aan Jules84 en nog zes anderen mailde zijn we bezig met een probleem aangaande ip-adressen. Nog even geduld, excuses daarvoor!

Groeten,

Redactie

May 2, 2011 om 11:03
Nog even een reactie, het zijn niet 6 anderen , het zijn er veel meer die er last van hebben. Er zijn al mensen die hun profiel om deze reden afgesloten hebben. Ik denk er ook over.

Karin
Onbekend
May 2, 2011 om 12:14
Volgens mij is ze verdwenen.
Op het forum Algemene discussie had ze een berichtje geplaatst 'ruzie' waarin ze richtng Anne haar excuses aanbood.
Nu is het berichtje niet meer te lezen en staat er

ruzie
Er is 0 keer op deze discussie gereageerd.
Laatste bericht op zaterdag 30 april 2011 om 22:04 door Niet bekend
May 2, 2011 om 15:12
@Barkie

Ze maakt steeds een nieuw profiel aan.
En dan begint het weer opnieuw.
Onbekend
May 2, 2011 om 15:43
Juist, iedere dag heeft ze een ander profiel.
Een vreselijk persoontje.....
May 2, 2011 om 16:06
A-ha, ik dacht al ligt het aan mij, maar had ook al last van haar. Vroeg of ze een Twix als tussendoortje kon eten en meer van die onzin?
Had al zo'n vermoeden en ben gauw gestopt met de chat, vervelend dat 1 iemand het verpast voor de rest.

Super redactie dat jullie maatregelen nemen en ik begrijp dat dat niet altijd van de ene op de andere dag kan.
Onbekend
May 2, 2011 om 16:59
Voorlopig geen chat voor mij......:grrr:
May 3, 2011 om 01:04
ze snapt niet waarom ze steeds vewijderd word
negeren heeft geen zin want dan trekt ze aandacht
het doet haar niets
Onbekend
May 3, 2011 om 01:05
Niet weer he mensen, wordt helemaal gestoord van dit mens elke keer komt ze terug ze kunnen blijkbaar haar ip niet blokeren hier bij valtaf.

Elke keer weet ze hier weer op valtaf te komen als ze haar ip blokeren kan ze hier niet komen dus ze verwijderen haar alleen erg jammer want zo gaan er veel mensen weg omdat ze gek worden van haar gedrag en ik zit ook minder op de chat hierdoor beetje jammer. Want negeren heeft totaal geen zin want ze blijft aan de gang.

May 3, 2011 om 02:29
Kunnen jullie geen "negeerfunctie" inbouwen waarbij mensen kunnen kiezen om teksten van een bepaalde deelnemer niet meer te zien? Dan is het hele "blokkeer het IP" opgelost.
*houdt van structurele oplossingen*

Groetjes,
:silkje:
May 3, 2011 om 05:50
We zijn nog steeds bezig met het probleem, ik zal Petjeaf20 verwijderen. We hopen dat jullie niet je profiel hierom verwijderen, dat zou jammer en zonde zijn. Je kunt ook tijdelijk wegblijven uit de chat, dan heb je ook geen last van haar. Excuses nogmaals voor het ongemak!

May 3, 2011 om 11:43
Hoi Redactie,

fijn dat jullie ermee bezig zijn!
Wat we nu doen is een privechat openen en daar iedereen in uitnodigen, behalve die ene persoon. Niet zo fijn, maar op zich een okeeje oplossing voor eventjes.

Groeten Ish:girl:
May 3, 2011, gewijzigd door Gladach op May 3, 2011 om 16:07
Ik wil even laten weten dat ik me had afgemeld. Voor alle duidelijkheid, dit was niet omdat Halima hier komt. Maar om de manier waarop men met haar om ging of gaat. Ook al is ze misschien niet helemaal zoals we zouden wensen dan nog vind ik het van geen enkel respect betonen waarop een aatnal mensen met haar omgaan. Mijn motto is: WAT U NIET WILT DAT U GESCHIED DOE DAT OOK AAN EEN ANDER NIET. Als je niet wilt dat Halima zo met jou omgaat. Doe dat dan zeker niet met haar. Misschien doet jullie goede voorbeeld dan nog wel eens wonderen.
Onbekend
May 3, 2011 om 16:19
Heb je al eens geprobeerd een normaal gesprek te voeren terwijl Halima, zeker 30 keer tussendoor brult, "ik heb 6 broers er zijn er 3 dood, ik moet zo huilen???"
Daar wordt op gereageerd hoor....maar niet 30 x.

Ik respecteer veel, maar dit meisje heeft niets met afvallen te maken. Ze heeft hulp nodig, maar niet van ons.
May 3, 2011 om 16:34
Best hoor als mensen zich afmelden, omdat ze vinden dat anderen niet gek mogen worden van iemand die ze ernstig aanvalt soms en volslagen op je zenuwen werkt. Maar om dan met een hoop bombarie te doen alsof zij de wijsheid in pacht hebben en iedereen afzeiken in de chat ongeacht of ze weten wie het is en wat die persoon al dan niet heeft gezegd vind ik triest. Roepen dat mensen normaal moeten doen getuigt evenmin van enig sociaal gedrag. Iedereen heeft het recht te voelen wat hij wil. Dus gedraag je, en niet alleen tegen Halima, zeker ook tegen de mensen die last van haar hebben.
May 3, 2011 om 16:53
Hallo,

Ik was ook snel geïrriteerd door Halima, maar vandaag hebben we echt een leuk en gezellig gesprek gehad samen. Ze was serieus en zeker niet irritant!

Ik hoop dat er meerdere zijn die haar een kans geven zodat ze kan bewijzen dat ze echt een volwassen aardige meid is!
Onbekend
May 4, 2011 om 04:44
Desireetje schreef:
Dus gedraag je.

Ik vind het van geen gedrag getuigen om dan maar te vragen of iemand een touw heeft met een grote lus!
Gelukkig is die reactie verwijderd.

Twentse
May 4, 2011 om 06:31
Ik ben het eens met Silkje, kan er geen negeerfunctie worden ingebouwd? Dan kan ze nog chatten met dat handvol dat haar gelieg niet erg vind.

Je kan veel bij me maken, en ook ik ben zeker voor een 2nd of 3rd chance, maar er zijn zaken waarmee je een ander op het hart trapt...Excuses maken, klaar, maar niet als het dan de dag erna, en daarna en daarna weer gebeurd. Dan heb ik het niet eens over het feit dat ze naar gewichten van mensen krijgt en dan zegt, jeej jij bent dik...dat is iets wat een kind zou zeggen, en dat vind ik het ergste niet. En dan heb ik het ook nog niet over haar vervelende aanwezigheid, als iemand haar binnen 5 sec niet gegroet heeft is ze al boos, en word de chatbox volgespamd met huil huil huil...en dreigt ze met zelfmoord!

De reden waarom ik haar hier verwijderd wil zien, is, ze hoort hier niet...de problemen waar zij mee loopt hebben niets met afvallen te maken...maar zijn vlgs mij veel zwaarder psychisch. Ik kan me niet indenken dat een normaal weldenkend mens de ene dag zegt dat ze kanker heeft, verlamd is, adhd heeft, en de volgende dag was het 'een grapje'. De dag erna zijn 3 broers van haar overleden, de dag erna alle 6, de week erna komt haar broer (volgens haar) in de chat...
Dan is haar kleuterjuf overleden, ze was nog maar 30---Halima is 17/18 dus dan was die juf op haar 12e al kleuterjuf...Verder zou ze diezelfde dag nog gecremeerd zijn?

Lieve mensen, de mensen die hier wat vaker zijn weten dat er mensen onder ons zijn die echt kampen met dit soort erge dingen. Dan is het toch extra onacceptabel dat daar grappen over gemaakt worden. Voor dat handjevol dat haar niet weg wil hebben uit medelijden, dit is een site over afvallen, waar we allemaal al een probleem mee hebben. Halima's afwezigheid staat in de weg van ons eigen proces...Dit is dus gewoon niet haar plaats!

Voor zover...
May 4, 2011 om 06:52
Jules bedankt voor deze juiste weegave van het probleem. ik ook heb met meerder problemen te maken en door haar verhalen op dit gebied worden er bij mij ook vervelende reactiues getriggerd waar ik zeker niet trots op ben. Maar dit is zo langzamerhand geen houdbare zaak meer. ik kom op de chat om een uitlaatklep te vinden voor mijn eetgedrag, niet om konstant aan de zelfmoord van mijn vader herinnerd te worden bijvoorbeeld.....
Ze is er nu weer onder 75 opnaar 65 kg.
Ik blijf nog even de site volgen maar als het zo doorgaat zal ik afscheid nemen
May 4, 2011 om 11:31
Jules, top reactie!!!! De enige juiste. En triest dat mensen die willen afvallen elkaar nu afmaken om Halima.
May 4, 2011 om 17:31
Ik dacht al wat is het rustig op het LATEN WE HET LEUK HOUDEN forum:haha:

May 5, 2011 om 06:20
vandaag is het...alib20
May 5, 2011 om 06:45
Een negeerfunctie zou wel handig zijn,ik heb trouwens geen last van Halima.
Het ligt er ook aan hoe je met haar omgaat.
Ze kan behoorlijk irritant zijn,maar de laatste dagen valt ze me reuze mee.
Volgens haar zeggen,heeft ze last van een verstandelijke beperking,dus zo behandel ik haar dan ook meestal.
Iemand anders loopt weer een halve ochtend het Woord te preken.
dat kan ook behoorlijk irritant zijn,dus nogmaal een ignore button zou erg handig zijn.
May 6, 2011 om 03:45
Daddy ea, de afgelopen 2 dagen ging het weer goed, maar sinds vanochtend is ze weer alleen storend aanwezig...jammer maar ik heb het maar weer gemeld...
May 6, 2011 om 11:07
Een negeerfunctie is een goed idee. Clyde de programmeur gaat dat meenemen als hij de chatbox gaat aanpassen. We zijn nog steeds bezig met haar ip-adres en haar profielen zijn weer verwijderd. We zullen in het weekend kijken hier in het forum en eventueel profielen van haar verwijderen als jullie die hier even doorgeven. We streven naar een snelle oplossing.
Fijn weekend.
May 6, 2011 om 12:47
Super...

20ALIB is ook nog van haar!
Onbekend
May 7, 2011 om 16:49
Ik hoop echt dat ze snel verwijderd is ,we kunnen niet eens normaal met elkaar praten .......als dit echt aan het einde van de week niet over is en ze nog steeds komt haal ik mijn profiel hier weg.Ben haar en haar opmerkingen zo zat ,denk er echt niet aan haar een kans te geven.


:ergboos:
May 8, 2011 om 03:20
Waarom zo drastisch, Brennie1971? Je kunt toch het chatten even laten zitten? Ik neem aan dat je hier in eerste instantie zit om af te vallen en niet om gezellig te kletsen. Laat je je echt zo kennen door één vervelend lid? Zo krijgt ze toch alleen maar wat ze wil?
Onbekend
May 8, 2011 om 16:35
XGossipGirl
Misschien erg drastisch .maar als je weet wat ze allemaal zegt en doet ,dat is zeer vervelend .En waarom zou ik het chatten moeten laten zitten?Daar praatje idd over leuke dingen en het lijnen en als er zo'n stoorzender tussen zit ,is dat heel erg vervelend .Heb jaren gechat en vond het leuk dat hier een chatbox was om met je medechatters over het lijnen te praten ...gaat nu alleen maar over haar ze komt steeds weer terug.Ze gedraagd zich heel even maar kan het gewoon niet laten om verder te zieken ......en ik vind dat erg jammer .Ze doen hier hun uiterste best om haar hier weg te krijgen ,hoop echt dat het ze gaat lukken.
We zitten hier om elkaar te steunen en niet om elkaar van alles naar het hoofd te smijten ...dus vandaar mijn drastische besluit.Maar ben nog niet weg hoor ,ik laat me niet zomaar wegjagen........maar is iig een vervelend persoon die niks anders doet dan de boel opnaaien.Zonde want daar is deze site niet voor bedoeld!
groetjes Brennie1971
May 11, 2011 om 06:28
Nieuwe nick van halima is lol20
May 12, 2011 om 04:30
@Karinv
Gelukkig hebben we nu technisch weer de mogelijkheid om mensen te weren van de site. Daarom worden vandaag nog maatregelen genomen omtrent lol20.

May 12, 2011 om 15:46
Fijn dat jullie snel reageren redactie! Alleen zit ik nu in de chat, en hoewel ze niet zichtbaar is in de lijst met aanwezigen, kan ze helaas wel meepraten...
May 14, 2011 om 06:48
ze is nu merel100
May 15, 2011, gewijzigd door Ttwig op May 15, 2011 om 05:44
Lieve Redactie,

Als het goed is hebben jullie een mailtje ontvangen van Merel100 met de vraag of hiero en ik verwijderd kunnen worden! Merel100 is nu Halima en ik heb geprobeerd om haar te negeren om me niet te storen aan haar gedrag!! Maar dit gaat ook niet, ze zegt dan dat ik haar pest, negeer enz.

Gisteren vertelde ze dat ze zwanger is, geslagen is door haar klasgenoten enz. Dit had ik genegeerd, maar dat had ze door waardoor ze vroeg of ik een som wilde vertellen die ze uit kon rekenen omdat ze wilt oefenen. Omdat ik in gesprek was negeerde ik haar! dit vond ze niet leuk! Ze vroeg zo lang door dat ik weg gegaan ben uit de chat.. ik neem aan dat dit niet de bedoeling is!

Haal haar alsjeblieft van de site af, of bouw een negeerfunctie! Want dan weet ik zeker dat er mensen zijn die stukken minder last van haar gaan hebben!

Alvast bedankt!
May 15, 2011, gewijzigd door Jules84 op May 15, 2011 om 06:40
Wat naar ttwig...redactie ik snap dat het lastig is, maar jullie zijn hier al ruim 2,5 week mee bezig en elke dag is ze er gewoon weer...het begint echt de spuigaten uit te lopen!

overigens redactie, ik zit al een maand te twijfelen om een special care abo te nemen, de reden dat ik dit nog niet heb...is dit topic!
Onbekend
May 15, 2011 om 11:11
Hallo Valtaf,
Ik ben het met jules en ttwig helemaal eens, iedere keer kan ze weer hier op de site komen en hebben wij veel last van haar.

Zit daarom al een paar dagen heel erg weinig op de chat wat ik heel erg jammer vind.
Maar jullie moeten haar ip blokeren dan zijn we van het probleem af dat kan ze nooit meer op de site komen.

Groetjes en hoop dat het eens afgelopen is.

Martina
May 15, 2011 om 15:36
Hallo redactie,

Ook ik ben het ermee eens. Zodra ik merk dat ze op de chat is, dan zeg ik gewoon helemaal niets meer. Ik negeer haar ook gewoon. Zodra ze weg is, ga ik weer wat zeggen. Ik zeg alleen wat als iemand anders iets specifiek aan mij vraagt. Die wil ik dan wel antwoorden, maar niet Halima.

:drive33:
May 18, 2011 om 04:07
Ze moet nog een keer op de site komen en dan kunnen we haar blokkeren. Willen jullie een mailtje sturen of hier een berichtje plaatsen als jullie haar weer tegenkomen? Alvast bedankt!
May 19, 2011 om 11:41
en...blokken maar!!!

bikini21 is haar nieuwe nickname!
May 19, 2011 om 16:19
Nu heeft er vanmiddag al iemdan melding gemaakt van Bikin , wat schetst mijn verbazing, ze is er nog...
May 21, 2011 om 04:28
is nu dikidik65

May 21, 2011 om 04:36
Jaaaaa, ze is er weer.. onder de naam DIKIDIK65
En geloof mij maar, ze heeft er nog niets van geleerd!!
Net zo irritant en aanwezig!
May 21, 2011 om 13:18
Ik zou hier geen moeite in steken meer, het is duidelijk dat er oftewel geen effectieve maatregelen getroffen worden of deze dame is niet zo gehandicapt als ze zich voordoet en zo slim dat ze alle blokkades weet te ontlopen.

Karin
May 21, 2011, gewijzigd door Boekenkind op May 21, 2011 om 15:06
@Karinkv.

De melding van vrijdag, als die alleen hier is geplaatst, was na 5 uur. Dan is de redactie echt naar huis.
Je kunt beter, meteen een mail naar info@valtaf.nl sturen, daar wordt vaak sneller op gereageerd.
Vooral als er 6 of 7 achter elkaar binnen komen.:DD:

Deze figuur leest ook duidelijk hier mee, waar door ze ook steeds haar profiel weg haalt en een nieuwe aanmaakt. Zo slim is ze dus inderdaad.
Je kunt n.l. maar eens in de 3 maanden je nickname wijzigen, een nieuw profiel is makkelijker. Zeker als ze verder niets invult.

:sorry: de melding is al van donderdag, Jeetje dat is wel erg slordig zeg.
Allemaal een mail aan info@valtaf.nl
May 21, 2011 om 16:36
@boekenkind
Zoals je kunt zien in de eerder reacties is de afspraak met de redactie dat ze hier kijken en dan actie ondernemen als wij de nieuwe nickname vermelden, maar helaas daar houden ze zich dus niet aan
Onbekend
May 21, 2011 om 16:48
OF een mailtje sturen staat er, denk dat wat "boekenkind" schrijft klopt.

Mailen allemaal....
En het is weekend, dus even geduld tot maandag.
Onbekend
May 22, 2011 om 01:18
Ik heb een hele boze mail gestuurd naar valtaf, kom voorlopig ook even niet op de chat hoop dat ze nu eens echt maat regelen nemen en ook echt gaan blokeren en niet verwijderen want dat is geen blokade.

Groetjes,

Martina
May 23, 2011 om 01:08
Zielig als je gewoon zo bent.
Zo kortzichtig ook.

Als het nou irritant gedrag was, en geen vorm van zijn, dan kon je wat aan doen.
Gelukkig kom ik zelden of nooit in de chat en dat blijft zo met dit soort trieste figuren.
May 23, 2011 om 04:11
Bedankt voor je mail. Niet te geloven dat het nog steeds niet gelukt is. Ik vind het heel erg dat dit aan de hand is en streef ernaar dat het zo spoedig mogelijk opgelost is. Vrijdag heeft Clyde getracht haar te blokkeren, en nu zie ik dat dat nog steeds niet gelukt is. Het vervelende is dat Clyde vandaag ziek is! Ik heb hem een e-mail gestuurd met de vraag of hij Halima’s blokkade vanuit huis kan regelen. Namens heel Valtaf.nl bied ik mijn excuses aan voor dit probleem. Ik hoop echt dat ze snel definitief geblokkeerd is! Ik ben er in elk geval gelijk weer achteraan gegaan.

Anne
May 23, 2011 om 04:54
Hé er stond toch een bericht van Dikiedik (Halima) tussen? is het nu toch gelukt dan?
May 23, 2011 om 05:31
@Lian
Ik weet niet wat je met je berichtje denkt te zeggen, maar als je de mensen die hier klagen aanvalt zou ik je willen aanraden toch eens een tijdje op de chat mee te kijken als onze Halima weer bezig is. Ik persoonlijk houdt er helemaal niet van om mensen in hokjes te stoppen en uit te sluiten. Maar deze dame haalt echt het bleod onder de nagels vandaan bij meerdere mensen. En je handicap als excuss gebruiken voor zeer vervelend onregelend en storend gedrag is helemaal........
Zoals gezegd, al een tijdje terug heb ik besloten deze persoon geenaandacht meer te geven, voor ij werkt dat , maar voor anderen niet en gaat de hele chat weer over deze persoon.
Dit geeft voor sommigen aan;leiding om bijvoorbeeld op het ruzieforum rare dingen te gaan scrijven. Kortom een persoon speelt het klaar een heel forum te versjteren.
KArin

May 23, 2011 om 10:41
@ Karin
Halima had een mail gestuurd dat ze nu eenmaal zo was.....
Vandaar de reactie van Lian, dat er aan zo iemand dus niets te veranderen valt.....
Onbekend
May 23, 2011 om 10:48
Er stond inderdaad een bericht van Dikidik65.
Maar ze staat erom bekend dat ze haar profiel regelmatig verwijderd en een nieuw profiel aanmaakt.
May 23, 2011 om 13:38
@ KarinKV

Aanvallen? Ik reageerde op een berichtje van deze Halima, wat inmiddels verwijderd is.
May 23, 2011 om 13:42
@ Desireetje: aan gedrag valt wel degelijk iets te veranderen.
Dat is ook de reden voor veel mensen hier: ze zijn te dik door verkeerd gedrag. Neem je gedrag onder de loep, verander wat nodig is om te worden wie je zijn wilt.

Maar zolang iemand zegt: zo ben ik nu eenmaal, ja dan verandert er niets.
May 23, 2011 om 17:41
@Lian
Sorry, had je reactie verkeerd geinterpreteerd.
Wat betreft je andere berichtjes graag!(ruzieforum) :)
May 24, 2011 om 06:35
@ Lian, zeg ik leg uit dat jouw reactie niet vervelend bedoeld was, krijg ik een heel epistel van jou??????????????
May 24, 2011 om 07:52
Neen hoor, was een uitleg richting Halima, maar goed , dat heeft weinig zin, die mutsefluts lacht zich de krampen.
Geen energie waardig.

Net als een hele rits vraagtekens. Ook nergens voor nodig.
Voor verder opmerkingen mijn kant op: ik lees (misschien) en regaeer er (zeker) niet meer op.

Gillen en schreeuwen graag op het heerlijke ruzieforum.
May 24, 2011 om 10:41
@ Lian, mooi, ben niet gediend van dit soort betweterij.
Onbekend
May 24, 2011 om 10:46
Mensen ze is weer terug onder de naam Miekedertig
May 24, 2011 om 15:36
De nickname van vandaag is: KONIJN1

May 24, 2011 om 15:54
Het ging vanavond weer eens over Halima op de chat,nu bekend als konijn1
Onbekend
May 25, 2011 om 08:45
Tilly, haar IP zal best geblokkeerd zijn.
Er zijn vele mogelijkheden om via één en dezelfde computer via steeds weer een ander IP binnen te komen.
Denk dat halima niet zo dom is als er beweert wordt.
Voor ieder laat deze topic rusten, schrijf hier niets meer.
Reageer direct naar de redactie toe als je iets te melden hebt over dit onderwerp.

Motto....ze leest hier nl mee ;)
May 25, 2011, gewijzigd door Jules84 op May 25, 2011 om 09:31
Vandaag heet ze LIBELLE100

Gisteravond werden overigens alle aanwezigen uitgescholden voor dames van lichte zeden...en dan in minder nette bewoordingen
May 25, 2011 om 10:32
Negeren... ?? Het probleem is dat je dan elke keer het zelfde leest.. wanneer je korte antwoorden geeft heeft diegene haar aandacht gehad en zal ze aan haar volgende uitroeping beginnen!
May 25, 2011 om 10:36
Tip voor Twigg:
Ophouden met de psych uit te hangen en gewoon negeren.
Onbekend
May 25, 2011 om 17:36
Ik heb haar ook een keer meegemaakt op de chat. Vond het wel grappig eigenlijk. Dat ze vandaag als nick Libelle100 heeft gekozen vind ik ook meesterlijk. Misschien is ze morgen present als Mijngeheim666. Het gaat om een hinderlijk persoontje op de chat...gewoon negeren of een typecursus volgen zodat er sneller wordt getypt dan zij kan produceren. Succes verzekerd.
May 27, 2011 om 07:50
Waarom heb ik nu weer steeds bezoek van de redaktie in mijn dagboek. Zijn er klachten n.a.v. bovenstaande opmerkingen?

:nocomment: :vraagblauw:
May 27, 2011 om 07:53
Vinkje aan...
May 27, 2011 om 09:52
@Allen, Het blokkeren van haar ip-adres is gelukt. Als ze weer verschijnt is dat omdat het via een andere computer inlogt. We horen dat graag, want dan blokkeren we dat ip-adres ook.

@Lian, we hebben niet in je profiel gekeken. Je gedraagt je weer voorbeeldig dus daar is geen reden voor :-) Ik zal doorgeven aan Clyde dat het redactieprofiel op bezoek gaat in profielen.
May 27, 2011 om 10:35
Weer voorbeeldig?
Volgensmij houd ik me altijd keurig aan de valtaf regels, maar goed....

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.