Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

starter met prodimed

Geplaatst door Leeskont op April 30, 2011 om 17:01

April 30, 2011 om 17:01
hoi hoi,

gisteren ben ik gestart met prodimed en nu ben ik op zoek naar mensen die ook afslanken met prodimed of via een andere manier.

dit is mijn zoveelste afslank poging. Ik begin altijd morgen, of elke dag en rond 12 uur stop ik weer. Deze keer wil ik doorzetten!! In het najaar gaan we met de hele familie naar Turkije. Dan moet er heel wat af zijn!! Alle andere dames zijnn type sidonia. Lang en mager. Dat wil ik ook! Weer eens trots op mijn uiterlijk zijn!

Even iets over mezelf. Ik ben 36 en getrouwd. Heb 2 schatjes van meiden. Ik werk 3 dagen in de week als juf op een basisschool. Hou erg van lezen, tv, pc, toneel en musical.

nou wie weet spreekt dit alles iemand aan!!

Succes allemaal met afvallen!!!

groetjes leeskont.
May 3, 2011 om 14:52
Hallo.
ik ben donderdag 21 april begonnen met prodimed.
Ik ben in een week tijd 3 kilo afgevallen. Het bevalt me goed. IK ben nu ook zo gemotiveerd om af te vallen dat ik er gewoon zin in heb om gewoon weer slanker te zijn.

Ik ben ook moeder van twee kinderen en ik ben 37 jaar en realiseer me dat hoe ouder we worden hoe moeilijker het wordt om af te vallen...en hoop met prodimed mijn doel te bereiken. Ik wil graag 20 kilo afvallen in 16 weken. Het is maar ander half week later, maar het gaat me goed af. hopelijk blijf ik zo gemotiveerd als nu.

nou jij ook succes met afvallen!! we blijven op de hoogte via de site..vind het trouwens erg leuk om zo reacties van anderen te lezen.

groetjes marijs
May 3, 2011 om 16:19
he leuk dat jij ook via prodimed afvalt.
Ik ben nu bezig met mn eerste week en na 4 dagen ben ik 2,9 kilo kwijt.
Vandaag had ik t zwaar en heb ik iets gezondigd. daarna we weer vol goede moed het dieet weer opgepakt.
Ik wil natuurlijk niet zijn aangekomen als ik donderdag moet wegen.
ook ik heb een planning van 16 weken en 20 kilo verliezen. De dietiste had 30 kilo in haar hoofd maar dat vond ik een te grote stap. Eerst maar eens die 20 en heb ik dan nog goede moed dan nog die laatste 10.

Ik heb je toegevoegd als buddy. Is dat oke?

veel succes met de zakjes poeder!! haha Experimenteer jij er ook zo mee?? Wanneer is jouw weegdag?

groetjes Leeskont Annemarie
May 4, 2011 om 05:24
Hallo,
leuk dat er nog meer mensen net met Prodimed begonnen zijn. Zelf ben ik sinds maandag 2 mei bezig, dus vandaag is pas mijn derde dag. Ik heb op aanraden van de voedingsdeskundige een aantal gemengde pakjes gekocht (ze verkoopt het startpakket niet) en daarmee probeer ik nu uit te vinden wat lekker is. Daarnaast struin ik het internet af naar recepten om het eten wat gevarieerder te maken.

Uiteindelijk hoop ik 30 kilo af te vallen, dus ik heb nog best wel een lange weg te gaan. Na 2 dagen is er in ieder geval al 2 kilo af dus het begint goed. :)


Groetjes,
Marjolijn
May 4, 2011 om 05:52
hoi marjolijn,

goed zeg! dat jij ook bent begonnen.
mag ik je toevoegen als buddy??
May 4, 2011 om 09:59
Hoi Annemarie,

ja hoor, voeg me maar toe. Altijd prettig om 'de strijd' met meerdere mensen aan te gaan. :)
Onbekend
May 6, 2011 om 16:51
Hallo allemaal,

Heb mij net aangemeld voor deze site om wat steun te vinden in mede 'prodimed lijners', leuk dus om te lezen dat jullie ook vrij recent zijn gestart.

Ik ben (net zoals jij Leeskont) op zaterdag 30 april begonnen en wil graag 20 kg verliezen :). Na een wat lastige start, de eerste twee dagen had ik echt weerstand tegen de 'poedertjes', heb ik nu mijn creativiteit aangeboord en heb ik plezier in het kokkerellen en het goed voor mijzelf zorgen ;).

So far so good, maar ja .. dit is pas de eerste week, dus voorlopig nog wel even te gaan, maar de wil is er om dit dieet (en nieuwe levenswijze) te laten slagen. Want ook ik ben bekend met allerlei dieten en gewichtsschommelingen en wil daar nu weleens korte metten mee maken!

Iedereen succes gewenst en leuk om jullie een beetje te kunnen volgen.

Liefs,
Elfy
May 7, 2011 om 01:57
hoi elfy

Goed zo!! jij hebt ook de stap gezet om nu definitief met de kilo's af te rekenen.

Er staan lekkere recepten op de site daarmee ben ik gaan uitproberen. Alleen zo'n zakje klaarmaken is vreselijk saai!!Gisteren brood gemaakt met daarop bruschetta kruiden en een beetje olie. mmmmmmm Smullen in het zonnetje!!

Vandaag gaan we naar een strandje waar ik op t terras kan zitten en de kids in t water. (hoef ik niet in mn badpak)
Daar ga ik als lunch een salade met kip eten. (nu al bedacht en overlegd met de dietiste) Kip voor de eiwitten en sla uit mn lijstje. Dan moet ik een zakje laten vervallen. Heb er nu al zin in!! Even weer gewoon meedoen met de anderen.

Hier thuis kook ik voor man en kids en een zelf mn zakjes. Bah wat klink dat stom. Verder is het goed vol te houden.
Elke dag sta ik op de weegschaal en ben ik blij. Altijd wel weer een paar ons eraf.

fijne dag gewenst!!!
o ja, ik voeg je toe als buddy.

Groetjes Annemarie
Onbekend
May 7, 2011 om 13:36
Hoi Annemarie,

Gezellig, mijn eerste buddy :) !

Heb je vandaag lekker genoten van het dagje aan het strandje en een lekkere salade? Dat broodje heb ik ook gemaakt deze week, maar dan een meer Indiase naan variant met knoflook, koriander en gebakken in een pan met een beetje olijfolie. Echt smullen.

Ik ga even op zoek naar meer recepten, want moet bekennen dat de omeletten (die had ik vnl als hoofdgerechten aangeschaft) me wat mijn neus uitkomen. Volgende week ga ik maar wat brood bestellen, lekker ook om een pizza of muffin van te maken ;).

Heel veel succes en een fijne moederdag morgen :).

Liefs,
Elfy

p.s. mede prodimedders mag ik jullie ook toevoegen als buddies? Vind het leuk om een klein netwerkje op te bouwen en ervaringen te delen :)
May 7, 2011 om 16:59
ik heb ook de omeletten komen mij de neus nog niet uit...Ik wissel af met de sinaasappel pannekoek en door de omelet die ik veel groente en erbij eet ik sla.

Ik ga nu vroeg naar bed zo de dag eerder om en snoep/snack ik niet dus welterusten!!!

En fijne moederdag!!

May 12, 2011 om 08:08
Hallo mede prodimedders! :D

Ook ik ben afgelopen week begonnen met prodimed, om precies te zijn op zaterdag 7 mei 2011.
Ik ben afgelopen week druk bezig geweest met de zakjes en recepten, er zitten dingen tussen die ik erg vies vind...zoals de sapjes (die allemaal mierzoet zijn) en de soepen. Bah!
Maar daarnaast vind ik alle ontbijtitems wel lekker, het brood, de rosti en nog wat spullen. Het is wel even wennen om zoveel in de keuken te staan en telkens groente te bereiden maar het bevalt wel!

Het lijkt me leuk om een prodimed netwerkje op te zetten zodat we elkaar kunnen steunen en tips & tricks kunnen uitwisselen. :)

Hoe gaat het met jullie en het afvallen? Hier goed, -2 kilo in 6 dagen! En nu op naar het uiteindelijke doel van -30 kilo...
Wat zijn jullie doelen?
May 19, 2011 om 07:34
We hebben veel overeenkomsten! Ook ik ben juf 2 dagen in de week! Moeder van 2 zoontjes van 6 en 1 en veeeeel te zwaar! Ik wil er graag 30 kilo af, dus ben nog wel even zoet.... Ben begonnen met weight care en wil eindigen met sonja bakker ofzo... Succes dames!
Groet, Helen
June 9, 2011 om 14:20
Hoi iedereen,

Ik ben vandaag begonnen met Prodimed. In fase 2, want ik wil toch wel wat met mijn gezin s'avonds mee kunnen eten. Als doktersassistente had ik al diverse brieven voorbij zien komen met enorme afvalresultaten van 'patiënten'.
Ik vroeg mij af; zijn jullie allemaal nog bezig(omdat laatste bericht van 19 mei is)?
Mijn eerste dag beviel me maar matig...Ik heb de calorieën bijgehouden in mijn eetdagboekje: wat weinig!! Net een kop zwarte koffie genomen maar ik rammel....:ikwilnueten:Dus dat wordt met hongergevoel naar bed gaan. Ik heb namelijk 3 zakjes gehad en wat avondeten. Om nu nog wat groenten te gaan kauwen.....Ik mis een "bite" bij de koffie! Hebben jullie nog een tip hoe je zonder hongergevoel naar bed gaat? Of verdwijnt dit gevoel op een gegeven moment?:kwijl:

Kijk uit naar jullie reacties.

Groetjes,

Wendelien
June 9, 2011 om 16:32
hoi wendelien,

De meeste van ons zijn nog bezig. En gaat ook heel goed!!!
Bekijk onze pagina's maar eens.
Ik gebruik 5 zakjes op een dag.
Om half 8 een shake
Rond half elf een halve shake
Rond half 1 brood met sla, komkommer, paprika etc
half 4 de andere helft van de shake
om 6 uur omelet/rosti/pannekoek/pizza van brood
rond 9 uur dessetzakje

Om met t gezin mee te eten probeer ik zoveel mogelijk dezelfde groentes te maken vaar de familie als dat ik mag hebben via prodimed. Toch kook ik nog regelmatig apart. Het went. Haal zelfs patat voor de kids en eet zelf mn zakje. hahaha

Al met al is t goed vol te houden. Ik heb dan ook geen honger gevoel. De snackhand is zo goed als weg. Vandaag wel de bocht uit gevlogen en patat met shoarma gegeten. Voelde me vol en last van mijn maag. Al die weken verlekkerd me verheugd op patat. Het viel me tegen. Dus nu weer streng verder.

Al met al bijna 12 kilo kwijt in 6 weken. En bijna 3 kledingmaten!!!

Gewoon doen!! Zou ik zeggen. Ook jij kunt het!!

Groetjes Annemarie/leeskont
June 10, 2011 om 15:17
Hoi Annemarie,

Dus misschien moet ik een zakje extra gaan nemen? Lijkt me wel lekker, na het eten en de koffie nog iets zoets, dus nog een dessertzakje. Of een halve kan ook.
Hoop dat hongergevoel vanaf morgen minder wordt. Zou toch zo zijn na ca. 2 dagen? Ben benieuwd hoe ik de verjaardagvisite bij mijn vader morgen doorsta..........Ik heb mij wel voorgenomen 1 glas witte droge wijn toe te staan.
Ik vind het reuze knap van jou dat je die 6 weken de verleiding (een patatje) hebt kunnen weerstaan!
Echt 12 kilo in 6 weken???? Wauw!

Groetjes,

Wendelien
(Ga zeker kijken op jullie sites)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.