Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Buik

Geplaatst door Zoethoutje op June 16, 2011 om 04:56

June 16, 2011 om 04:56
Gisteren eens even gekeken welke maat broeken ik zou gaan passen. Heb een aantal tabellen gevonden op internet en ben met de centimeter gaan meten. Nou qua heupwijdte zit ik op kledingmaat 38-40, maar qua taillewijdt zit ik op maat 44.... Erg lastig om broeken te vinden die ik pas. Ik zwem een keer of 4 in de week, doe buikspieroefeningen, maar die buik blijft.....
Op zich ben ik heel tevreden hoor, 19 kilo ben ik nu afgevallen. Misschien dat die buik vanzelf minder wordt, maar het is zo lastig broeken te vinden die goed zitten....

Iemand nog tips of ideeën voor mij???
Onbekend
June 16, 2011 om 06:07
Het lastige is dat je nooit kunt bepalen waar je afvalt of aankomt :(. Het lijkt mij lastig als je eigenlijk verschillende maten hebt van boven en van onderen.

Kennelijk gaat bij jou het meeste gewicht in jouw buik zitten? Als ik aankom, zie je dat het beste in mijn bovenbenen, heupen en buikje, terwijl mijn armen, bovenbuik en billen amper groeien.

Misschien lichte buikspieroefeningen om je buik wat platter te krijgen?

Wel mijn complimenten voor die 19 kilo hoor, knap gedaan!
June 16, 2011 om 06:41
Het bekende probleem, ook voor mij. Ik zoek in het rek, als ik een leuke broek vind,3 maten uit, van 44 t/m 48.
De een zit dan om mijn taille goed, de andere om mijn heupen.
Hopelijk is dan nummer 3 aanvaardbaar op beide plekken.
Maar het is en blijft zoeken. Vooral ook omdat geen maat het zelfde is. Ik kan van het ene merk maat 44 aan en van het andere merk moet ik maat 46/48.
Het zou al schelen als alle maten ook werkelijk dezelfde afmetingen zouden hebben.
Onbekend
June 17, 2011 om 04:30
In de kliniek waar ik gezeten heb, zeggen ze dat het een half jaar tot een jaar duurt tot vet zich gaat verdelen als je aankomt. Het gaat op bepaalde plekken makkelijker zitten. Je lichaam komt later pas in proporties. Ik begreep van hen dat dit ook bij afvallen zo is, dat je ook wel wat tijd moet geven tot je lichaam weer een beetje alles op z'n plek gaat krijgen ;)
Ik weet uit ervaring dat het bij aankomen klopt, bij afvallen weet ik niet zeker.
June 17, 2011 om 12:31
@Edanur

Ja hoor, eerst na de eerste 25 kilo had ik een mooie platte buik. Inmiddels sta ik een jaar stil op -30 ca. En waar zit het vet? Jawel op mijn buik. Waar het altijd al zat.
June 17, 2011 om 18:15
Ik heb vele broeken die op mijn billen strak zitten, maar in mijn taille te los... Dus het tegenovergestelde van jouw probleem. Ook vervelend, vooral als je er een spannender topje of t-shirt op draagt, maar dat kan je met een broeksriem oplossen. Je kan dan beter heupbroeken kopen, daar heb je dat probleem niet op je taille.
In jouw geval zitten dus de broeken die je moet kopen, te los op je billen?

Meestal doen zo'n problemen zich voor in confectiewinkels, als je naar een (duurdere) jeansboetiek gaat, vind je meestal wel broeken die meer op maat gemaakt zijn, met verschillende taillebreedtes en heupbreedtes. Of anders moet je ze in de winkel laten verstellen? Bij vele kledingwinkels bieden ze die service wel tegen een zacht prijsje. Of je doet je broeken zelf naar een naaister.

Trouwens : proficiat met die 19 kilo die je afgevallen bent. Knap hoor!
June 18, 2011 om 04:31
Gelukkig, zijn er kleermakers.

Voor de confectiematen ben ik een nachtmerrie

Ik ben 158cm lang 28'- 30' inch, borstomvang 109cm mt.46, tailleomvang nu 73cm mt.38, heupomvang nu 100 mt.40/42

Alles wat in de winkel hangt, is te groot en te lang voor mij, ik let op de pasvorm en bijna alles kan je laten innemen (Voor mij) of een beetje uitleggen voor @Zoethoutje.
Ja, het kost geld- maar het zit wel zoals het zit moet voor mijn lichaam en lengte-, dan iets aanhebben wat eigenlijk niet echt goed/Lekker zit.

Tip, Dagelijkse Progamma om naar te kijken: "What Not to wear" op de digitale kanaal UPC 304 - Discovery Travel& Living -

Succes verder, :+: goed gedaan.
June 20, 2011 om 02:15
"Om specifiek buikvet te verliezen is tevens het handhaven van de bloedsuikerspiegel belangrijk. Dat wil zeggen matig zijn met kool hydraatrijke voeding zoals pasta's, rijst en brood, suiker en cafeïnehoudende dranken, alcoholgebruik minimaliseren en stoppen met roken in combinatie met voldoende lichaamsbeweging, ontspanning en slaap."

Plaatselijk afvallen is natuurlijk een fabeltje, maar het schijnt dat het 'type' vet dat je op je buik opslaat het beste op deze manier weg te werken is.

Hoe dan ook: succes er mee!

:amm:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.