Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

mirena spiraaltje....

Geplaatst door Eva op May 20, 2005 om 04:03

Eva
May 20, 2005 om 04:03
Ik heb sinds anderhalf jaar de mirena, en sinds een jaar lijn ik dus echt. Maar sindsdien ben ik werkelijk om de haverklap ongi....
zou het te maken kunnen hebben met het lijnen? of ligt het gewoon aan dat nare spiraal?? Ik twijfel erover of ik m eruit moet laten halen of niet..
wie heeft hier ervaring mee???
Eva
May 20, 2005 om 07:34
ben je niet gegroeid toen je weer aan de pil begon??
May 20, 2005 om 07:47
Hoi eva2, is de mirena nog wel op z'n plek? Soms bij dit soort bloedingen kan het ook zijn dat je even een maandje aan de pil kan gaan (mirena laten zitten!) om zo de binnenkant van je baarmoeder (endometrium) de kans te geven een laagje op te bouwen, daarna kun je stoppen. Is namelijk deze te dun, dan krijg je dit soort bloedingen houden.
Ik zou het in ieder geval even laten nakijken.
May 20, 2005 om 08:43
hee eef,

Ik heb ook nu al twee jaar de mirena, in het begin was het echt knudde, ben toen ook op aanraad van de gyno een maand aan de pil geweest en sindsdien is het te gek, en weet je sinds ik zovee ben afgevallen zijn bloedingen nagenoeg niks meer.

tina
Eva
May 20, 2005 om 16:20
ik heb ook een tijdje een pil erbij gehad.. werden de bloedingen erger van...
vlgsn mij moet ik het kreng er maar uit laten halen.
May 20, 2005 om 16:46
www.mirena.nl misschien kun je een mailtje sturen en vragen wat je in jouw geval kunt doen....

ben je al een s bij de gyno geweest? kan geen kwaad om je eens te laten controleren door middel van een echo.
Eva
May 21, 2005 om 11:42
goeie tip, maar helaas kun je via die site alleen brochures aanvragen. Ik denk dat ik volgende week (na de huisartsenstaking) ff naar m'n huisdokter toe ga
May 23, 2005 om 17:26
Jammer dat er zo negi over de Mirena gemaild wordt en dat er vervelende ervaringen mee zijn want ik vind het een GIGA geweldige uitvinding. Heb hem nu 3 jaar en al 3 jaar niet meer ongesteld *O* !!
Geen problemen mee gehad ook gelukkig en ik ken nu ongeveer 7 vrouwen in mijn omgeving die hem na mij hebben laten plaatsen en allemaal laaiend enthousiast. Het is 1/100 hormonen van de pil en komt precies waar het wezen moet. Ongeveer 75% van de vrouwen met een Mirena wordt niet meer ongesteld.

Ik hoop niet dat degene die hem (nog) niet hebben er negatief over gaan denken dus vandaar even een positief berichtje. Sterkte voor degene die er wel last van hebben (gehad).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.