Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Is er hier nog iemand die hier actief Atkins doet

Geplaatst door Taartje op May 20, 2005 om 07:01

May 20, 2005 om 07:01
Zo ja dan zou ik graag regelmatig bij je willen neuzen en natuurlijk speciaal het eetboek en dagboek inzien, wederzijds natuurlijk, we kunnen altijd wat van elkaar leren. Hoe het moet weet ik wel, kijk ook regelmatif op het atkinsforum.nl en mijn dochter gaat er ook prima mee. Ik zoek dus gewoon een beetje medeAtkinsers
May 23, 2005 om 05:16
Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik ben zelf vandaag begonnen en hoop op een reactie van iemand die ook Atkins doet
May 23, 2005 om 13:44
dag taartje,
Ik ben begin dit jaar gestart met Atkins en dit ging eigenlijk vrij makkelijk. Het is wel even wennen aan kippefilet, geitenkaasjes, ... als ontbijt (ik kan niet zo goed eieren verteren), maar dat smaakt mij zeker evengoed als een boterhammetje. Na een tijdje was ik zo'n 7kg afgevallen en ben dan even wat minder streng voor mezelf geweest (waardoor ik op m'n gewicht bleef hangen). Nu, vanaf vandaag ben ik opnieuw gestart omdat ik voor de zomervakantie nog wat extra kilootjes kwijt wil. Die eerste dagen zijn eventjes doorbijten, maar na een dag of 3 is alle 'snoepgoesting' verdwenen en wordt het echt wel makkelijk om door te zetten.
Veel succes.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.