Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

PILLEN OBESIMEDFORTE

Geplaatst door Suziki op July 4, 2012 om 06:34

July 4, 2012 om 06:34
Dag allemaal,

Ik heb een vraagje aan hen die deze pillen gebruiken genaamd obesimedforte.
Ik denk er nl al een geruime tijd aan om deze aan te schaffen, dit in verband met het gevoel die ik weleens in de avonden heb om te gaan willen snaaien. Onderdrukt dit werkelijk het gevoel van trek? Geeft het werkelijk een gevoel van verzadigd zijn?

Ik heb al verschillende forums op het net gelezen en tja het verschilt nogal qua gebruik. Dus ik dacht waarom stel ik deze vraag hier niet ??


Heel erg bedankt alvast !! Succes allemaal

Suzanne
July 4, 2012 om 09:11
Ik heb die pillen gekocht toen ze een keer in de actie waren bij de drogist. Ik had niet het gevoel dat ze ook maar iets deden qua hongergevoel/verzadigd zijn, maar misschien heb ik ze daarvoor niet lang genoeg gebruikt. Ik kreeg er namelijk last van mijn maag en buik van, inclusief buikloop, dus heb ze verder links laten liggen.
Onbekend
July 9, 2012 om 01:22
Als er werkelijk een pil op de markt is waardoor iedereen het ideale figuur krijgt dan bestond valt af niet....... Het werkt niet !
July 9, 2012 om 04:01
Bedankt voor de reacties. @ helsynki ik geloof ook niet in wonderpillen. Afslankpillen zijn bijzonder gevaarlijk en slecht voor je. Maar de obesimedforte is geen afslankpil, vandaar ook mijn nieuwschierigheid ernaar. Thnx allemaal voor de lovvvli reactions.
Onbekend
July 9, 2012 om 04:54
ik gebruik ze wel en het helpt mij in zoverre dat ik minder "snaai en graai" momenten ervaar. Het is geen wondermiddel ; je moet echt zelf nee zeggen. Doordat ik niet meer een rammelende maag heb kan ik beter vecht. Ze zijn niet goedkoop maar ik heb ze via het internet gekocht en na lang zoeken heb ik ze gevonden voor een prijs waar je inde drogist een week vooruit kan een week of 2. Ik gebruik ze niet iedere dag. Als ik weet dat ik meer verleidingen tegen kan komen neem ik ze wel en als ik bv aan het werk ben niet....
Het zorgt voor maagvulling, er schijnen ookl andere(goedkopere) maagvullingsmiddelen te zijn.
Mij geeft het een steuntje in de rug, geen stok achter de deur. Ik heb er geen lichamelijke klachten van ervaren.
Sterkte met het maken van je keuze.
July 9, 2012 om 05:14
Obesimed is een vorm van een vetblokkers die diarree kan veroorzaken en een slechte stoelgang.
Allemaal waardeloze oplossingen !!

Probeer een expert te vinden die onafhankelijk is en een goed voedingspatroon aanmeet op Jou eigen levensstijl.
Wij zijn daarin gespecialiseerd. Het is een voedingsplan met ondersteuning van aminozuren.
-Geen honger
-Geen spierverlies maar juist behoud.
-puur vetmassa verlies
-meer energie.

Zie: http://NewFigure.valtaf.nl
July 9, 2012 om 06:59
Ontzettend zwaar,
Bedankt voor j reactie. De info die j mij geeft daar heb ik dus wat aan. Zo kan ik dus beter overwegen of dit iets voor mij is, dit dan wel voor tijdelijke aard. Gewoon op bepaalde dagen wanneer de verleiding t grootst is. Ik ben sowieso niet van d pillen, heb eens op aanraden van n vriendin één afslankpil genaamd pure fat free ofzo ingenomen... Ik kan j vertellen dat ik bijna naar de eerste hulp moest, zo heftig reageerde ik erop. Maar omdat obesimedforte het vocht in j maag absorbeert en j zogezegd langer het gevoel van vol geeft, dacht ik misschien n goed hulpmiddel om tijdelijk te gebruiken.

@newfigure clinic, ik doe al mee aan n leefstijlprogramma gebasseerd op de schijf van 5 van het voedingscentrum. Dit bevalt mij prima! Ik val goed af en sport best veel.. echter heb j soms dagen dat j sneller geneigd bent om te gaan snaaien. Negatieve gedachtes omzetten in positieve gedachtes, is de beste cognitieve therapie om hiermee om te gaan. Máár ook ik faal hier weleens in, dan is zon pil misschien toch wel even ideaal.

Bedankt voor de reacties

Ontzettend zwaar heb jij die site voor mij? Kan ik n kijkje nemen

Toedels
July 9, 2012 om 19:37
NewFigure is geen schijf van 5. Het is een voedingsprogramma gebaseerd op veel vezels en eiwitten, maar weinig suikers en vetten. Veel voedingsstoffen mogen worden gebruikt, zoals
Volkomen pasta, wilde/ zilverlies rijst, kip, vis, vlees, zuivel, zoetwaren, groenten fruit, crackers enz enz

Wij werken met 6 eetmomenten en een persoonlijk voedingsplan met de ondersteuning van aminozuren die de honger remmen, spiermassa behouden, puur vetmassa verlagen, verhoogde weerstand en energie bieden en een verhoogde verbranding realiseren. Uw eigen coach bespreekt uw voedingsplan en optimaliseert dit wekenlijks met u online per telefoon of in de kliniek.
July 10, 2012 om 02:15
En ik doe het een stapje verder. Gezond natuurlijk eten en bewegen zoals hierboven en.... anders leren denken.
Kom gerust in mijn dagboekjes lezen.
Want soms helpt alleen letten op beweging en eten niet voldoende en spelen er meerdere facoren een rol.

Groetjes appelperzik
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.