Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Alternatief gewicht

Geplaatst door Iwish op July 4, 2012 om 09:18

July 4, 2012 om 09:18
Ik ben nieuw hier op de site en heb onlangs een profiel etc ingevuld. Nu zie ik alleen ook iedere keer onder je in te vullen gewicht 'alternatief gewicht' staan. Wat moet ik mij hierbij voorstellen? Ik kan er niks over vinden op de site, dus hoop dat iemand mij dit kan vertellen.
Onbekend
July 4, 2012 om 09:41
Dag Iwish, je kunt het alternatief gewicht gebruiken om het gewicht op de weegschaal van de sportschool, diëtiste of huisarts aangeeft bij te houden. Zo heb ik dat altijd geïnterpreteerd.
Heel veel succes.
July 4, 2012 om 09:50
Ah OK, bedoelen ze dat ermee, dank je!
July 5, 2012 om 05:43
Hoi allemaal!
Ik gebruik het alternatieve gewichtslijntje om constant mijn streefgewicht gevisualiseerd te hebben. (Dat was bij de oude versie van Valtaf automatisch het geval en nu jammergenoeg niet meer, vandaar).
Dat betekent dat ik elke keer als ik mijn gewicht (op zaterdag) ingeef ook ingeef dat mijn 'alternatieve' gewiciht 65 kg is. Ik kan dan mooi zien of ik eronder blijf (zoals nu:bigsmile: of er boven kom (hoop ik dus niet:zucht:).
Veel succes allemaal!
Liefs Tjoepie

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.