Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Voorstellen

Geplaatst door LJN op September 11, 2012 om 03:49

LJN
September 11, 2012 om 03:49
Hoi allemaal,

Ik ben sinds vorige week begonnen met afvallen.
Allereerst kan ik wel zeggen dat ik heel mijn leven al te zwaar ben geweest. En met te zwaar bedoel ik ook echt overgewicht. Mijn zwangerschap heeft ook niet echt meegeholpen, maar dan vooral niet voor mijn figuur en mijn buik. Op zich heeft de zwangerschap op zich geen extra kilo's opgeleverd (lang leve de borstvoeding!). Waarom nu dan ineens de knop om?

Nou, ik ben nu ruim twee weken geleden gestopt met roken en na de eerste week zaten er 2 kilo's aan. Alhoewel ik eerst zoiets had van "kan mij het schelen, eerst het roken maar laten", besefte ik me ineens dat het toch echt niet langer gaat zo! Ik was immers twee weken geleden ook al veel te zwaar en waarom zou ik dat nog erger maken? Met het excuus "stoppen met roken"? Nee hoor, daar heb ik geen zin in!

Ik heb besloten om goed in de gaten te houden wat ik eet, zonder dat ik een dieet ga volgen, want dat is wel wat te veel gevraagd op dit moment. Wat ik eet, moet lekker zijn en dat mag best eens een pizza zijn als ik daar trek in heb. Het is alleen niet de bedoeling om veel te gaan eten, te gaan snacken of om alleen maar ongezond te eten. En de eerst week heeft al een mooi resultaat opgeleverd, ondanks de pizza en een keertje McDonalds :bloos:!

Ik ben ook lid geworden van de sportschool en probeer daar twee keer per week naar toe te gaan. Dit zal veelal in het weekend zijn omdat ik doordeweeks met mijn dochtertje zit, dus dan zal het lastig worden. Afgelopen weekend dus op zaterdag én zondag geweest en het viel best een beetje tegen moet ik zeggen. Merk toch echt dat ik absoluut géén conditie heb. Maar hopelijk gaat dat al gauw een stuk beter dankzij het niet roken, geen alcohol drinken en het afslanken!
Ik zou het toch wel leuk vinden om een paar buddy's te hebben zodat we elkaar af en toe eens kunnen steunen, helpen of een zet in de goede richting kunnen geven :zweep:

:groetjes2:,
Liesbeth (LJN)
Onbekend
September 11, 2012 om 05:32
hallo, ik ben carine en begin vandaag mijn eerste dag met mijn dieet .Na mijn zwangerschap dat is al dertig jaar geleden ben ik nooit meer op mijn ideale gewicht geweest . nu dat is ook wel mijn doel niet meer .Ik zal al tevreden zijn moest ik de 66 kg halen.bij mij blijven de kilo's er maar aan .Ik blijf maar tussen de 78 en 81kg schommelen .Is het de leeftijd ik weet het niet .Ze zeggen hoe ouder men wordt hoe moeilijker het is ze weer kwijt te geraken.Ik wordt 50 dit jaar.Nu hopen dat het me deze keer wel lukt.Ik probeer deze keer met kineslim. Ik wens je succes ! groetjes carine10
Onbekend
September 12, 2012 om 07:03
Hallo allemaal ik ben Angelique. Ook ik ben vandaag via deze site begonnen. 2 weken geleden is de bekende knop dan eindelijk omgegaan en ben ik naar de E.G.A. gestapt. Ik schommel enorm met het gewicht en de laatste 1,5 jaar durfde ik niet meer op de weegschaal te gaan staan om ik toch wel wist dat ik te zwaar werd.
Slecht excuus natuurlijk! Afijn nu ben ik 2 weken bezig en ga iedere week naar de club om te wegen en leuke tips te krijgen. En de eerste 2,7 kilo is er nu vanaf.
Via een vriendin hoorde ik van deze site en het lijkt mij leuk om elkaar op de hoogte te houden van het wel en wee en de ups en downs! Succes met afvallen vanaf NU! ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.