Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

nu moet het maar eens serieus gebeuren!

Geplaatst door Arina0909 op September 11, 2012 om 16:06

September 11, 2012 om 16:06
Hallo allemaal,

Ik ben Arina, pas 43 jaar geworden en moeder van 2 jongens. We hebben een bedrijf en thuis doe ik wat aan de administratie daarvoor. Mijn belangrijkste taak is er zijn voor de kinderen. En dat vind ik heerlijk.

Op dit moment weeg ik 85 kilo en ik voel me alles behalve fit en aantrekkelijk. Eigenlijk best jammer. Sterker nog.... ik baal er verschrikkelijk van! Ik heb leuke kleding in de kast en dat pas ik gewoon niet meer.

Dus de hoogste tijd om er iets aan te doen!
Ik hoop hier mensen te vinden om de moeilijke momenten maar ook de leuke momenten mee te delen.
Ik heb een trage schildklier en krijg daarnaast elke 4 weken een B12 injectie. Ik heb gemerkt dat een dieet met minder koolhydraten voor mij prettig werkt. Dus ik heb mijn boekjes van Yvonne Lemmers weer uit de kast gepakt. Ik hoop dat ik het dit keer vol kan houden en een ander begincijfer kan zien.

Groeten Arina
September 12, 2012 om 06:17
Hoi Arina,

ik doe ook een dieet met minder koolhydraten. Maar mijn dieet is een eiwit dieet dus misschien zo iets dat jij doe. Je weeg net zoveel als ik. maar ik kwam van 96,7 kilo af veel en veel te zwaar. Maar toen ik jarig was en dat gewicht zag schrok ik. Na twee dagen werd ik met spoed opgenomen.... Op die afdeling ben ik eigenlijk heel erg geschrokken, wat is het en ojee misschien heb ik het veroorzaakt met mijn over gewicht. Veel erge dingen om me heen en toen had ik zo iets nu ga ik er wat aan doen. Want de volgende keer kan het mijn eigen schuld zijn dat ik hier lig... een echte eye opener.

sindsdien ben ik aan de lijn en is er 12 kilo af. Maar het blijf moeilijk om dat ik er nog lang niet ben.

Succes met afvallen en geloof in je zelf.
Onbekend
September 12, 2012 om 07:10
Hi Arina, ik ben Angelique leuk dat je ook net gestart bent. Ik heb dezelfde leeftijd, ook 2 kids en een zittende job op kantoor. Helaas ben ik nog wat zwaarder dan jij en weet dus zo ongeveer hoe je je kwa fitheid voelt. Ik ben nu 2 weken bezig via de E.G.A. dat is vooral gezond wegen en afwegen het vlees en aardappels. Voor mij is dit het ideale dieet, en voor jou zal het het minder koolhydraten dieet het beste gaan. Ieder doet het uiteraard op zijn eigen manier.
Belangrijkste is om jezelf fijn en prettig te gaan voelen en dat is met wat gezonder eten al snel wat beter.

Succes met afvallen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.