Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Help Help!

Geplaatst door op February 25, 2013 om 05:15

Onbekend
February 25, 2013 om 05:15
Halloo!
Ik ben voor de zoveelste keer begonnen met serieus afvallen. Maar eerlijk is eerlijk, het word steeds moeilijker om de knop om te zetten. Er zit steeds dat kleine stemmetje die zegt "waarom zou het nu wel lukken".

Al is er maar iemand die af en toe wat positieve woorden zegt, dat zou zooo veel helpen. Ik wil graag, maar denk dat het makkelijker gaat met wat steun :)

Succes iedereen!
February 25, 2013 om 06:41
Natuurlijk gaat het je lukken!! Daarom zijn we hier met zijn allen he, om elkaar te motiveren en steunen. gewoon vaak inloggen en leren van elkaar. Je kunt het hoor!:yougogirl:
February 25, 2013 om 09:32
Deze keer lukt het WEL! Gewoon je best doen en stapje per stapje. Elke dag kom je dichter bij je streefgewicht. Als anderen dat kunnen, kan jij dat ook. JIJ beslist zelf wat je in je mond steekt, niemand anders. Dus maak met jezelf de afspraak om x-aantal kilo's af te vallen en hou je aan die afspraak.

Veel succes!
February 25, 2013 om 11:12
Ik ben bezig met mijn tweede serieuze poging. Ik merk dat dat voor mij moeilijker is dan de eerste. De eerste keer was alles nieuw en boeiend; alles wat ik las was nieuw en motiveerde me. Nu bij de tweede poging is dat veel minder en dat is bij mij funest voor de motivatie. Maar nu heb ik De Voedselzandloper gelezen en het boek bij ‘Hypnotic Gastric Band’ en ben weer vol aan de gang met gezond eten en bewegen. Bovendien wandel ik nu veel meer, terwijl ik tot voor kort alles op de fiets deed. Daar geniet ik enorm van.
Daarom denk ik dat de truuk zit in nieuwe dingen: Nieuwe informatie zoeken een nieuw boek lezen, eventueel een nieuwe eetmethode en een nieuwe sport of manier van bewegen.
February 27, 2013 om 07:22
Er is maar één manier om een moeilijke weg te bewandelen: voet voor voet, meter voor meter..
Het is lastig, als je graag eet en waarschijnlijk een verkeerde manier van eten hebt.. Maar misschien kun je het zien als een route.. Iedere goede stap, gezonde dag, is er één naar je uiteindelijke doel. Denk dus alleen aan vandaag( neeee niet morgen!;-)) en vergeef jezelf een minder goede stap.
Geloof me, ik moet hetzelfde leren hoor!;-)
Misschien heb je hier iets aan.
Onbekend
February 27, 2013 om 08:52
Ik ben ook deze week weer begonnen en ja het wordt ook steeds moeilijker .
Maar het gaat je zeker lukken met steun van deze site

Succes
Onbekend
February 28, 2013 om 04:58
Ik ben eind november weer begonnen. Niet op dezelfde manier als voorheen, want als dat had gewerkt, had ik niet opnieuw hoeven beginnen. Nu ben ik aan de slag gegaan met 'Het geheim van slanke mensen'. Heb al veel geleerd, maar een heel opmerkelijke ontdekking is toch wel at afvallen helemaal niet vervelend of moeilijk is; integendeel, het is leuk en ik ga als een speer! Natuurlijk zijn er lastige momenten, maar daar ben ik niet meer bang voor, want juist die momenten helpen me om de nieuwe manier van denken (van 'Ik mag niet, maar ik wil' naar 'Ik mag alles, maar ik wil niet teveel eten, want ik wil slank worden') helemaal eigen te maken.

Bij elke slanke keuze die ik maak, groeit mijn zelfvertrouwen en langzamerhand raak ik er steeds meer van overtuigd dat ik nu slank zal worden en blijven, terwijl ik eet wat ik wil!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.