Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuw hier en op zoek naar buddy's!

Geplaatst door Juul87 op February 25, 2013 om 06:46

February 25, 2013 om 06:46
Heey allemaal

Van het weekend heb ik besloten dat ik echt eens gezond moet gaan eten en al dat lekkers moet laten staan!
Ben nooit echt te zwaar geweest en noem mezelf ook niet 'te dik', maar ik merk wel dat ik met de jaren steeds 'dikker' wordt en ongezonder eet. Ik ben 1.70 lang en weeg nu 72.1 kilo. Nog net niet te zwaar dus, volgens BMI. Ik weet dat als ik zo door ga, ik over een paar jaar wel te zwaar ben en dat wil ik voorkomen.

Mijn doel is om er 4 a 5 kilo af te krijgen. Dat hoeft echt niet binnen 2 maanden, maar het zou natuurlijk fijn zijn als dat voor de zomer behaald is. Kan ik eindelijk weer met een fijn gevoel in mijn bikini! Vroeger had ik daar nooit moeite mee, had altijd een slank lichaam, maar sinds een paar jaar merk ik dat ik mijn buik wil 'verstoppen' achter mijn armen en dat ik me niet fijn voel als ik half naakt over het strand loop.

Omdat ik niet gezond genoeg eet en dit niet goed voor mijn lichaam is, wil ik dat nu gaan veranderen. Meer fruit, gezondere vetten, met mate iets lekkers eten en meer bewegen! Het ontbreekt mij vaak aan motivatie en discipline, dus ik hoop hier buddy's te vinden die mij (en ik hen) kunnen steunen!

Groetjes en succes allemaal!
February 25, 2013 om 07:28
Ik ben je buddy en steun je.
Onbekend
March 8, 2013 om 07:53
Hallo

Wat goed dat je er zo snel bij bent, ik wilde dat ik eerder had ingegrepen ;-). Ik wil je buddy wel zijn hoor, en ik kan zelf ook af en toe wel wat steun gebruiken.
March 14, 2013 om 04:31
hoi.

ik snap het helemaal, heb ongeveer hetzelfde doel. Momenteel op een gezond gewicht maar weten dat als ik even niet oplet dat de kilo's er zo bij zitten. Dus nu bezig om mijn eetgedrag aan te pakken. Niet drastisch of zo maar wel even wat netter. Ik wil ook wel je Buddy zijn.
March 14, 2013 om 05:57
Gezellig ladies, zal jullie toevoegen :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.